Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetande transportledare sökes till åkeri i Enköping!

Arbetande transportledare sökes till åkeri i Enköping!

Jobzone Västerås · Enköping · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du mångsidig och vill arbeta med många olika faktorer? Trivs du med ett fartfyllt arbetssätt och vill utvecklas inom transportbranschen? Sök tjänsten idag som arbetande transportledare!

Arbetsuppgifter

Som arbetande transportledare eller förman arbetar du med ledarskap, arbetsfördelning och rutinmässigt med personalomsättning men även med service ut mot kunder. Här kommer du behöva medverka på chaufförsmöten för att på ett informativt sätt vara uppdaterad och uppdatera de övriga anställda inom bolaget. Som förman kan du komma att bli ersättare för chaufförer och kunna bemanna vid korttidsfrånvaro. Du kommer även rapportera till produktionsansvarig kring avvikelser eller transporthandlingar och kan även själv komma att bli inhoppare som produktionsansvarig i vissa lägen.

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel. Du trivs med arbetsuppgifter så som att själv köra lastbil, men även hjälper till på områden där andra chaufförer kan behöva stöttning. Du vill jobba informativt och effektivt samtidigt som du tycker om att jobba med kvalité. Vi söker efter dig som är spindeln i nätet och som gärna tar initiativ och eget ansvar.

Arbetstider
40 timmar/veckan. Varierande arbetstider fördelade på olika dagar.

Krav
  • Körkort B
  • CE-behörighet
Meriterande
  • Truckkort
  • Vana vid tempererade transporter
  • Tidigare erfarenhet som chaufför eller transportledare
Tillsättning
Tillsättning kommer att ske omgående/löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök tjänsten redan idag!

Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

Om Jobzone Västerås
Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning.

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone Västerås

Placering

Enköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons