Arbetande Förman Mark och VA

S-Schakt AB · Hörby

·

Ansök senast 23 jan. (4 dagar kvar)

För att möta efterfrågan på våra tjänster tillsammans med naturliga pensionsavgångar söker vi nu en arbetande förman.På S-schakt väntar ett omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Arbetsuppgifter:
Som arbetande förman deltar du i det dagliga arbetet som innefattar olika arbetsmoment inom väg, vatten, avlopp, grundläggning, finplanering mm.
Du planerar och leder arbetet med tilldelad personal och ansvarar för framdriften av den dagliga driften på arbetsplatsen och säkerställer arbetet utförs med kvalitet och stolthet.
Som arbetande förman har du även ansvar för avrop av material, transporter, samordning, dagboksskrivning, mm. Du kan självklart även göra utsättningar och läsa och förstå ritningar.

Erfarenhet:
Du som söker ser vi har en mångårig erfarenhet av jobbet inom anläggningsarbetet med kunskaper i både finplanering och VA-biten.
Gärna i en arbetsledande position där du är van vid både självständigt arbete med grävmaskinist som arbete i grupp.

Vidare är du engagerad i ditt arbete och tar stort ansvar för att jobbet ska utföras med hög kvalitet och lönsamhet.
BAS-U och andra kravkurser är meriterande. B-körkort är ett krav.

Övriga körkortsklasser och förarbevis på maskin är även detta meriterande.

Tjänsten är på heltid och med omgående tillträde.

Intresserad?
Din ansökan och CV skickar du snarast till daniel@s-schakt.se.Märk ämnesraden med ”Ansökan Arbetande förman” Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Daniel Schönström på 070-59 24 619 eller daniel@s-schakt.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

S-Schakt AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Daniel Schönström

daniel@s-schakt.se0705924619