Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbeta i hemsjukvården

Allegio Omsorg Norrtälje · Norrtälje · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Allegio Omsorg är ett familjeomsorgsföretag som vill göra skillnad. Idag har vi över 700 kunder i Borås, Solna, Stockholm, Strängnäs, Sundbyberg, Täby, Östersund och Österåker som har valt oss som sin utförare. Vi erbjuder omsorg och service genom biståndsbeslut eller som RUT-tjänst.

Idag är vi på Allegio Omsorg över 300 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan våra duktiga medarbetare!

Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra medarbetare med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra verksamheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.

Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har de bästa och mest engagerade medarbetare!

Allegio Omsorg i Norrtälje söker nu en distriktssköterska alternativt sjuksköterska, gärna med förskrivningsrätt!

Är du redo för nya utmaningar och ha möjligheten att sätta din prägel på verksamheten – Välkommen till oss!

Din personlighet är av stor betydelse. Vi söker en engagerad och positiv lagspelare som vill inspirera sina kollegor. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter för uppdraget inom basal hemsjukvård och du kommer bl.a. att arbeta med delegeringsprocesser och riskbedömningar hos kund.

I verksamheten finns även arbetsterapeut, fysioterapeut samt undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Du kommer att arbeta med övriga medarbetare i teamet runt dina kunder samt samverkan med, för dina kunder, aktuella instanser.

En viktig del i arbetet är att tillsammans med övriga i teamet för hemsjukvård och hemrehabilitering utveckla er yrkesroll och samarbetet med övriga professioner. Detta med målet att upprätthålla en så hög patientsäkerhet och kvalitet på våra hälso- och sjukvårdsinsatser som möjligt.

Enheten i Norrtälje ska bemannas inom den basala hemsjukvården alla dagar i veckan, inklusive helger, året om. Arbetstiden är förlagd dagtid mellan kl. 7-17.

Vill du bli en av oss? Välkommen att söka tjänsten.

Till en eventuell intervju ska du ha med dig

· bevis på aktuella yrkeslegitimationer

· körkort

· övriga aktuella kursintyg

· referenser

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, intervjuer hålls löpande. Tveka inte att maila in din ansökan redan nu, bifoga CV och personligt brev!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allegio Omsorg Norrtälje

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Allegio Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons