Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya webbredaktör?

Westcoast Digital AB · Trollhättan · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en kreativ skribent / content producer inom e-handel som vill hjälpa till att ta våra varumärken till nästa nivå. Tjänsten passar dig som är en god kommunikatör och brinner för att skriva. Du är full med energi, kreativ och älskar att överträffa allas förväntningar. Du har en bra prioriteringskänsla och kapacitet att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Om företaget

Westcoast Digital och moderbolaget Quality Unlimited utvecklar och driver ett stort antal webbsidor. Vi grundade bl.a. supersajten TV.nu som idag är en av Sveriges största sidor på nätet. Vi jobbar med de allra vassaste domännamnen och utvecklar smarta tjänster som först och främst riktar sig till konsumenter.

Vi är totalt 9 stycken som jobbar här och sitter i fantastiska lokaler på Strandmagasinet vid kanalen i Trollhättan. Vi är ett starkt sammansvetsat team som drivs av att skapa förstklassiga produkter på webben. Vi arbetar med stor frihet och lika stort ansvar. Flera av oss går och tränar på arbetstid. Vi tror nämligen att det leder till ännu bättre prestationer!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av att skriva produktbeskrivningar och publicera dessa. Du kommer med god fingertoppskänsla välja ut produkter för att ge kunder ett tryggt och inspirerande underlag i köpprocessen. Arbetet innefattar även att underhålla våra befintliga sidor samt att jobba mot våra affiliatepartners.

Krav / Önskemål

  • Du är mycket duktig på svenska språket i skrift men också i tal.
  • Du är en god kommunikatör med känsla för det skrivna ordet.
  • Du är en självständig person som även fungerar bra i team.
  • Meriterande med akademisk utbildning.
  • Har erfarenhet av att ta fram texter och övrigt redaktionellt material.
  • Erfarenhet av SEO och affiliatemarknadsföring.
  • Erfarenhet av att publicera content på nätet.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Westcoast Digital AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Westcoast Digital AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons