Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya Trafiklärare?

Är du vår nya Trafiklärare?

Hörby Trafikskola AB · Hörby · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hörby trafikskola söker trafiklärare eller dig som utbildar dig till trafiklärare!

Då en av våra lärare planerar att gå i pension och i samband med det även flytta utomlands söker vi en nya arbetskollega.

Skicka din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande.

Som lärare hos oss jobbar du självständigt och du har stora möjligheter att påverka ditt arbetsschema. Vi är öppen för olika typer av anställning, du bestämmer själv hur mycket/lite du vill arbeta.

Om du har behörighet för Introduktionsutbildning, Riskettan och AM-behörighet samt BE-behörighet är detta meriterande men din vilja att utvecklas är minst lika viktig. Om du dessutom är en social och positiv person med stor ansvarskänsla och glimten i ögat så kommer vi passa bra ihop.

Utbildning/Erfarenhet

Utbildad trafiklärare på B-behörighet som uppfyller Transportstyrelsens krav. Du talar och skriver svenska obehindrat och fler språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Du som person ser möjligheterna och glädjen i ditt arbete och har förmågan att möta varje elev på dess individuella nivå. Du har lätt för att samarbeta och inser att varje arbetsuppgift på företaget är lika viktig. Tillsammans med arbetslaget deltar du i planering, genomförande och uppföljning av undervisning, personlig utbildning och övriga aktiviteter.

Välkommen med din ansökan

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hörby Trafikskola AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Hörby Trafikskola AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons