Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya stjärna inom värmeteknik?

Är du vår nya stjärna inom värmeteknik?

Edekyl & Värme AB Linköping · Linköping · Ansök senast 24 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en duktig tekniker med erfarenhet av värmeteknik och VVS? Söker du efter nya utmaningar, där du arbetar inom service och installation tillsammans med engagerade kollegor? Då är en tjänst som tekniker hos oss någonting för dig!

Vi söker dig som kan förstärka Edekyl & Värme med tekniskt kunnande och intresse inom VVS. Arbetsmiljön är kreativ och utmanande och du stöttas till att utveckla såväl företaget som dig själv.

Som tekniker inom värmeteknik arbetar du på entreprenad inom VVS, med huvudsaklig inriktning på värmepumpar. En stor del av tekniken handlar exempelvis om arbete med rör till kylanläggningar och radiatorer, eller att t.ex. bygga värmecentraler samt undercentraler. I arbetet ingår installationer, montage och rörmokeri.

Vi söker dig som är nyfiken och ser långsiktigt på rollen som tekniker hos oss. Det kommer att hjälpa dig i arbetet om du har kunskaper inom el, svetsning eller mekanik, utöver VVS. Din förmåga att planera och prioritera ger dig ett tryggt utgångsläge i att utföra arbetet inom uppsatta tidsramar. Har du lätt för att samarbeta och tycker om att jobba i team kommer du trivas och utvecklas här.

I Linköping är vi ett sammansvetsat team som värdesätter lagandan högt och vi gillar att ha kul på jobbet.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation under ständig utveckling. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter och med ca 120 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Edekyl & Värme AB Linköping

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons