Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är DU vår nya Marketing Automation Specialist?

Är DU vår nya Marketing Automation Specialist?

Getsocial · Karlskrona · Ansök senast 3 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är din passion teknik och gillar du att grotta ner dig i teknisk problemlösning? Gillar du smart digital marknadsföring och mätbara resultat? Är du logiskt tänkande, lösningsorienterad och tycker om att jobba operativt? Då är du vår nya Marketing Automation Specialist!

Nu söker vi dig som intresserar dig för marketing automation och vill ta en roll som specialist i vårt glada team. Vi på Getsocial älskar att utmana oss själva och samtidigt ha otroligt kul, därför är det viktigt att du tycker båda delarna är självklara på din drömarbetsplats.

Om tjänsten

I rollen arbetar du med att skapa, utvärdera och optimera Inbound marketing åt våra kunder. Du agerar kampanjtekniker och bygger kundsegment med arbetsflöden i våra kunders MA-verktyg. Tjänsten kräver en stark teknisk kompetens kombinerat med en god förståelse för digital marknadsföring i allmänhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom programmering och databashantering. Du skall ha en bra kvalitetskänsla för content och lätt kunna utvärdera varför olika typer av kommunikation gav olika resultat. Förutom din huvudsakliga roll som kampanjtekniker är du också en strategisk rådgivare åt våra kunder i frågor som berör ditt expertområde. Att ta ledarrollen känns bekvämt för dig och du motiverar gärna dina idéer strategiskt för kund.

Du arbetar mycket självständigt, men också tillsammans med dina kollegor som har roller som digital marknadsförare, art director, projektledare m.fl.

Hos oss får du möjlighet att ständigt utveckla dina kunskaper inom både ditt expertområde och din projektlednings/ledarskapsförmåga. Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tjänsten kan både vara flexibelt distansarbete eller helt på distans. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 3 november. Därefter sker urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi söker dig som:

• Har stor teknisk kompetens och god förståelse för tekniska koncept och olika samband

• Har kunskap om och intresse för digital marknadsföring i allmänhet

• Är mycket bekväm med att vara en ledare i mötet med kund. T.ex. presentationer av vårt arbete eller i form av att leda workshops

• Älskar att kombinera kreativitet och strategi

• Är observant och analyserande i din natur

• Är nyfiken och intresserad av att ligga i framkant för att driva både vårt och våra kunders tänk framåt.

Meriterande med:

o Erfarenhet inom något av marknadens vanligaste verktyg för marketing automation. Gärna Adobe Campaign

o Erfarenhet av arbete med CRM-system

o Erfarenhet av analysverktyg av digital marknadsföring

o Erfarenhet av programmering, gärna SQL och Javascript

o Körkort är ett plus, men inget krav.

Att arbeta hos oss

Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Denna tjänsten erbjuder möjlighet till distansarbete, med två fysiska träffar i månaden. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 5 år skall vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!

Om Getsocial

För sex år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till tretton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Växjö, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.

Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Riksteatern, Kiviks Musteri, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Getsocial

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

GS Alfred Appelros AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons