Är du vår nya Ma/NO lärare?

Knivsta Friskola ekonomisk förening · Knivsta

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Margarethaskolan i Knivsta kommun är en friskola med ca 200 barn/elever från förskolan t om årskurs 9. Verksamheten har inspirerats av den pedagogik som utvecklats i Reggio Emilia. Utgångspunkten är att alla barn har unika förmågor och egenskaper och ska bemötas med respekt och tas på allvar.

Just därför är det självklart att de elever som behöver en ny lärare och mentor skriver denna annons så här kommer den från åk 8 som hoppas att den allra bästa läraren ska läsa detta och vilja komma till oss:

Margarethaskolan är en modern, nybyggd och naturnära skola med utsikt över en mycket vacker skog. Margarethaskolan är en skola fylld av glada barn med mycket energi. Vi har nyss fått en bra och ny skola med bra klassrum där du kan undervisa. Vi har stora utrymmen som står tomma och som behöver fyllas upp med fina idéer.

Med en brinnande gemenskap mellan pedagoger och elever är det den perfekta arbetsplatsen. Eleverna är mycket ambitiösa och ser framemot att utveckla sina kunskaper i de olika ämnena.

Vi söker dig som har möjligheten att bli No, matematik och tekniklärare till årskurserna 7-9. Du ska också vilja utveckla och undervisa på vår skola.

Vi söker en skämtglad, karismatisk lärare som ändå har förmågan att vara seriös. Du ska sträva efter elevernas bästa och se till så att ingen halkar efter. Du ska ha en god ledarskapsförmåga och du bör kunna anpassa undervisningen till individuella behov. Du bör också kunna lyssna på eleverna och ta emot feedback

Vi söker dig som:

  • Har bra tålamod
  • Strävar efter alla elevers framgångar
  • Sätter tydliga gränser för vad man får göra och inte göra
  • Är engagerad
  • Har ett öppet sinne
  • Känner tillit till eleverna
  • Föregår med gott exempel
  • Ser saker positivt – inte letar fel
  • Lätt att anförtro sig till, att eleverna känner tillit
  • Har lärarlegitimation

Så nu fortsätter jag beskrivningen:

Vi ser gärna att du kan hjälpa oss att utveckla arbetet med digitala verktyg och läromedel då vi just fått iPads till våra elever och lärare.

Nya lokaler för No-labb och teknik tas i bruk efter jullovet och du behöver vara med och utforma innehållet i dem. Eleverna längtar efter laborationer.

Eleverna och jag väntar ivrigt på din ansökan

Hälsningar

Ingeborg Moestam, rektor


Just nu är vi svåra att nå på telefon så mejla oss.Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Knivsta Friskola ekonomisk förening

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Knivsta Friskola Ekonomisk Fören

Ansök via mejl