Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya lagmedlem?

AK Schakt & Entreprenad AB · Botkyrka · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AK schakt o entreprenad AB är en av Stockholms ledande aktörer inom schakttransporter. Företaget ingår i Lotuskoncernen tillsammans med Lotus maskin & Transport AB, Rivners AB, Lodab demolering AB, Rivab i Göteborg AB samt Rivners Håltagning AB och Rivners sanering AB. Koncernen har de senaste åren utvecklats till en av Sveriges största utförare av rivningsarbete, transporter och avfallshantering. Vi bedriver verksamhet över hela landet och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Piteå och även Helsingfors och Vasa i Finland. Vi är en organisation i ständig rörelse framåt och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi uppskattar dina åsikter och ser din kunskap och dina erfarenheter som en naturlig del i verksamhetens utveckling.


Vilka egenskaper värdesätter vi?

· Du är självgående och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter

· Du har en pedagogisk ådra och en vilja att utveckla rutiner och arbetssätt

· Du slutför en arbetsuppgift innan du påbörjar den nästa


Vi kan sedan en lång tid tillbaka se en positiv utveckling och söker nu dig som vill vara del i att utveckla verksamheten och agera bollplank åt dina kollegor och din närmaste chef. I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara återapportering av följesedlar, prissättning av ordrar, arkivering och fakturering. Du kommer att vara en viktig kugge i att utveckla och förbättra vårt arbetssätt och våra processer. Vi ser gärna att du har en viss arbetserfarenhet i ryggen och att du är nytänkande och vågar ifrågasätta och hitta nya lösningar. AK schakt o entreprenad AB är ett växande företag och vi ser gärna att du är redo att ta nästa steg i din karriär.


Vi har en målsättning om att vara Sveriges bästa arbetsgivare. Hos oss ska de anställda trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AK Schakt & Entreprenad AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

AK Schakt O Entreprenad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons