Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya företagssäljare?

Tell Sverige AB · Skellefteå · Ansök senast 21 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du målfokuserad med ett brinnande intresse för försäljning? Trivs du med att arbeta med långa projekt där kundrelationen står i fokus? Då har vi den perfekta tjänsten till dig!

Är du vår nya kollega?

Tell erbjuder företagskunder smarta helhetslösningar inom molnväxlar, telefoni, IT-drift samt fordons-IT. Hos oss får du glada, trevliga och vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi är totalt 35 medarbetare i hela företaget fördelat på tre kontor Piteå, Luleå och Skellefteå och nu letar vi efter en pigg och nyfiken säljare att komplettera vårt team på Piteå kontoret!

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare är du företagets ansikte utåt, du driver och utvecklar försäljningen tillsammans med dina IT-kunder där målet är att växa tillsammans över tid. Majoriteten av din arbetstid spenderar du ute hos dina kunder för att skapa ett långsiktigt samarbete och dina kunder är både befintliga och potentiellt nya vilket gör att du har många olika kontaktytor. Som säljare på Tell har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Vårt mål är att ge den bästa helhetsupplevelsen och där kommer du att vara en viktig pusselbit. Om du lyckas väl på avdelningen och framöver önskar ta större ansvar, finns goda möjligheter för det.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av att skapa goda och långsiktiga relationer. Att du har ett gott bemötande och inga problem med att vara professionell. Vi ser gärna att du är proaktiv och målinriktad, vill utveckla våra kunder och relationer samt älskar problemlösningar. För att trivas i rollen behöver du vara affärsmässig och strukturerad med en mycket god analytisk förmåga för att kunna fatta snabba och välgenomtänkta beslut. Vi söker dig med erfarenhet som B2B-säljare, Account manager eller KAM, gärna inom IT-området men det är inget krav. Erfarenhet från uppsökande försäljning är meriterande, likväl som produktkunskap inom cloud, co-location, office, brandväggar och nätverk.

Vad kan Tell erbjuda dig?

Hos oss får du en rolig och spännande säljroll med stor möjlighet att utveckla både dig själv och avdelningen till nästa nivå. Vi är en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av gemensamma luncher och afterworks, stort engagemang, öppenhet och mycket driv. Det är högt i tak och alla får en bra inblick i vad som händer på företaget.

Vi erbjuder individuell lön och bonus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Under provanställningen står du själv för bil och får ersättning för körda mil, sedan ingår förmånsbil i ordinarie tjänst.

Ansökan

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta therese.jacobsson@tellsverige.se eller sandra.wessel@tellsverige.se

Skicka in snarast, dock senast 2021-10-21. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tell Sverige AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Tell Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons