Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nästa CNC operatör?

Lernia · Kinda · Ansök senast 30 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter
  • Rigga maskinen
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

Formell kompetens

Du har utbildning och/eller erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Att hantera det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Meriterande är:
  • Grönt certifikat
  • Truck- och traverskort
Din bakgrund

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket alternativt har en utbildning inom CNC.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Vidare är du är flexibel, självgående och tar eget ansvar. En positiv inställning är viktigt för dig och du är en engagerad person som arbetar bra i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Vimmerby med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas så fort som möjligt, innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Kinda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons