Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nästa projektör?

Eltel Networks · Östersund · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:
Eltel expanderar ytterligare och söker nu en projektör till Östersund!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltel Networks räkning en projektör. Under de första 12 månaderna arbetar du som konsult via oss och om samarbetet har fungerat väl har du goda möjligheter till en fast anställning hos Eltel Networks.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med operativ projektering och planering inom områdena Nät och Bredband såväl som specifika områdesnät/kundnät.
Vanliga arbetsuppgifter är bland annat
  • Operativ projektering
  • Kostnads- och dagsverksberäkningar
  • Upprätta arbetshandlingar och materialbeställningar
Utöver det kommer du även få leda mindre projekt.

Vi söker dig som:
har 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du har tidigare arbetat med projektering av fiber. Du talar svenska och engelska flytande då det behövs i kommunikationen med kunder. Du har goda datakunskaper (Microsoft Office & CAD).

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du är stresstålig, kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt, samt att du arbetar strukturerat och organiserat. Vidare är du ansvarstagande, ödmjuk och engagerad. Du fullgör dina uppgifter med hög servicegrad och på ett affärsmässigt sätt och levererar i alla lägen en kundupplevelse i världsklass.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eltel Networks

Placering

Östersund

Kontaktperson

Jacob Matsson

0738005038

Dela jobbannonsen

Anmäl annons