Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår lageroperatör i sommar?

Sofidel Sweden AB · Kinda · Ansök senast 31 mars (5 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sofidel Sweden AB ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med ca 6300 anställda och en omsättning på drygt 1,8 miljarder euro. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att våra medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.


Vi på Sofidel Sweden i Kisa söker dig som är intresserad av ett spännande och utmanande semestervikariat på vår logistikavdelning under sommaren 2023! Vi söker nu nya stjärnor för att bemanna våra tre lager då delar av vår ordinarie personal går på semester. Ange gärna i din ansökan vilket arbete du är mest intresserad av.


Lagerarbetare PM /FG

Som PM-lagerarbetare vid vår pappersfabrik har du ansvar för lagerhantering, lastning och lossning av gods samt att ge speditörer god service vid ankomst. Du får därmed gärna ha tidigare erfarenhet av truckkörning. I rollen ingår också intern materialförflyttning i produktions-processen samt hjälpa övriga avdelningar med förflyttning av material vid behov.

Som FG-lagerarbetare i vårat Finished Goods lager arbetar du självständigt där dina huvudarbetsuppgifter är att skanna utgående gods, övervaka och samordna lastningsschemat. I rollen rapporterar du eventuella produktionsavvikelser och vid behov supporterar vårt automatiserade höglager.

Båda dessa roller är 2-skiftsarbete.

Raw Material Warehouse Operator/ Lagersupport

Arbetet som lagersupport innebär mycket eget ansvar för att se till att produktionen är försedd med råmaterial och att lagerytan tas tillvara på, på ett optimalt sätt. Detta är ett dagstidsjobb.

Om dig

För våra roller söker vi personer som har en stark förmåga att vara flexibla, lösningsorienterade, har lätt för att lära och vill ha ett roligt och givande sommarvikariat inom logistik. Som person tror vi att du har framåtanda, är positiv till din natur och att du alltid vill göra ditt bästa för att leverera hög kvalité i ditt arbete. För att trivas hos oss tror vi att du, precis som oss, är en person som både tycker om att arbeta självständigt men också tillsammans i team. Utöver det har du med fördel goda kunskaper i svenska och vi ser också att du är minst 18 år och har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning i bagaget. Du bör även med fördel ha körkort och tillgång till egen bil om du inte bor i Kisa.

Kvalifikationer

  • Ha fyllt 18 år
  • God kunskap i Svenska i tal och skrift
  • Gymnasiekompetens eller under utbildning

Meriterande

  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Erfarenhet av skiftarbete
  • Truckkort

Ansökan

Kollektivtjänst, skiftgång samt dagtid

Tillträde: Juni 2023

Varaktighet: Tidsbegränsad anställning under 2-3 månader

Vid eventuella frågor kontakta vår HR avdelning på HR.sweden@sofidel.com Vill du bli en del av oss? Tveka inte, skicka in dina ansökan redan idag! Vi rekryterar löpande och sista ansökningsdag är 31:e mars 2023.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sofidel Sweden AB

Placering

Kinda

Kontaktperson

Sofidel Sweden AB

Dela jobbannonsen