Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du Sveriges bästa Jobbmatchare?

Maximus · Göteborg · Ansök senast 12 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Maximus växer! Vi söker därför engagerade och resultatorienterade Maximatchare till vårt kontor i Göteborg!
Vi söker dig som vill vara med på Maximus tillväxtresa och bidra positivt till människors liv genom att designa den mest effektiva lösningen för våra jobbsökare så att de på snabbast och på lämpligaste sätt får jobb eller börjar studera.

Vi tror att du har arbetat med att coacha människor och kunnat visa goda resultat. Du är prestigelös och kan kombinera din empatiska förmåga med att utmana dina jobbsökare så att deras utvecklingsresa tar dem till målet. Att du är professionell och har förmåga att utveckla andra genom att hitta nya lösningar ser vi som en förutsättning för att du skall kunna lyckas med uppdraget.

Din formella utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet är viktig så följande krav är obligatoriska för att söka rollen:

Du har antingen:
minst 120 högskolepoäng (eller motsvarande poäng från yrkeshögskola) från en utbildning med samhällsvetenskaplig inriktning såsom arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, företagsekonomi och liknande. Du har också minst två års erfarenhet motsvarande en heltid av att arbeta med coachning eller med snarlika arbetsuppgifter inom till exempel bemanning och rekrytering. Erfarenheten ska ha erhållits inom de senaste fem åren.

Eller så har du:
minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat samt minst tre års erfarenhet motsvarande en heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: rekrytering/personal, omställning, arbetslivsfrågor, karriärvägledning eller arbete med social- och gruppsykologi. Erfarenheten ska ha erhållits inom de senaste fem åren.

Vi ser att du har god kunskap om arbetsmarknaden och ett brett arbetsgivarnätverk på den ort du söker arbete.

I rollen ingår även ett nära samarbete med vår kund, Arbetsförmedlingen. En Maximatchares vardag består också av dokumentation och administration så ordning och reda är viktigt för dig och du har goda kunskaper i MS Office.

I rollen som Maximatchare ingår att utveckla dina jobbsökares motivation samtidigt som du stöder under hela jobbsökningsprocessen. Det är viktigt att du har en säljande personlighet och tycker att det är roligt att skapa kontakter och nätverka med arbetsgivare för att på bästa och mest effektiva sätt matcha deras behov med dina jobbsökare.

Då Maximus Sweden AB tillhör en internationell koncern med sin bas i USA bör du ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har ytterligare goda kunskaper i andra språk.

B-körkort är ett plus då resor för att besöka arbetsgivare samt andra Maximuskontor förekommer.

Sista ansökningsdag är 30 november, välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren
Maximus Sweden är en del av Maximus, en global ledande aktör inom jobbförmedlingstjänster.

Vi är ett engagerat gäng som sitter i kontorslandskap som präglas av laganda och där vi arbetar mot gemensamma mål. Vi är en platt organisation där alla aktivt bidrar till vår samarbetskultur.

Naturligtvis har vi kollektivavtal, vilket ger våra medarbetare avtalsenliga villkor gällande lön, semester och pension. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och möjlighet till egen utveckling genom vår globala lärplattform som innehåller 150 000 e-utbildningar.

Varje år hjälper vi tusentals individer med sin förflyttning till en hållbar sysselsättning. Genom våra tjänster förser vi arbetsgivare med lämpliga, väl förberedda och motiverade kandidater, och erbjuder support även efter anställning, allt för att säkerställa att matchningen blir framgångsrik.

Arbetet som Maximatchare är både utmanande och stimulerande. Den allra största belöningen är tillfredsställelsen när någon av dina jobbsökare berättar att de äntligen, kanske efter flera års arbetslöshet, fått ett jobb tack vare det arbete ni lagt ned tillsammans!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maximus

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons