Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du redo att göra karriär?

SECTOR ALARM AB · Göteborg · Ansök senast 22 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ta dina sociala färdigheter till nästa nivå? Har du tidigare jobbat inom något annat yrke och vill ta klivet till försäljning?

Ansök enkelt utan cv via datorn eller mobilen!

Sector Alarm letar efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären. Har du viljan, så har vi verktygen till att göra dig till en riktigt duktig säljare. Var med och ta dig an livet som fältsäljare hos oss och bli en del av vårt team i Göteborg!

Rollen innebär i huvudsak försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef är ständigt närvarande för att du kommer få en så bra utveckling som möjligt. Du kommer med dina kollegar att skapa en trygghet för folk i deras hem med våra säkerhetslösningar.

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi från 13:00 - till ca 22:00 och är lediga på fredagar och lördagar.

Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning och som drivs av att utmana dig själv. Som person sprider du härlig energi samt är social och utåtriktad. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Det vi kräver utav dig

  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
  • Du klarar av det svenska språket i både tal och skrift
  • Du kan arbeta heltid


Ansökan

Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så ansök redan idag för din chans till att bli en del av ett framgångsrikt säljteam! I din ansökan krävs inget CV, vi kommer istället att kontakta dig för en kortare avstämning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sector Alarm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons