Är du nyexaminerad NOC-ingenjör eller nätverkstekniker?

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 20 nov. (27 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi personer som verkligen brinner för nätverk eller NOC och som vill påbörja sin karriär inom detta område. Du kan vara nyexaminerad eller ha erfarenhet inom området - det viktigaste är att du brinner för tekniken bakom. Vi söker främst dig som gärna bor Södra i sidan om Stockholm eller såklart dig som är villig att pendla långsiktigt!

Information om uppdraget

Anledningen till att vi öppnar upp för en allmän och spontanansökan inom detta område beror på att vi märker att behovet mot just nätverk och NOC ökar, och vill därför gärna komma i kontakt med dig för att se hur vi kan matcha dig med en befintlig eller kanske ny kund.

Vi ser gärna att du som söker har:
  • Har en avklarad eftergymnasial utbildning inom teknik, gärna en högskole- eller civilingenjörsutbildning. Ditt teknikintresse är viktigare än din inriktning!
  • Har ett brinnande teknikintresse och en vilja att lära.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.
Det är ett stort plus om du är villig för att jobba skift och jour då många av våra tjänster involverar ett rullande schema över både kväll, helg och högtider. Detta innebär självklart OB-ersättning för samtliga skift som inte innefattar normal arbetstid.

Som person söker vi dig som alltid vill leverera hög kvalité, är duktig kommunikativt mot både interna såväl som externa och som tycker om att ha många olika ansvarsområden. Vi ser gärna att du för just dessa roller har en analytisk sida och är väldigt lösningsorienterad.
  • Övervakning av nät, tjänster och system
  • Analysera och avhjälpa störningar
  • Koordinering av driftresurser
Du erbjuds

Academic Work jobbar både mot stora som små kunder inom alla olika branscher och har ett brett nätverk. Om du en gång kommit i kontakt med oss finns det stor möjlighet att framåt bli uppringd eller insearchad för andra spännande uppdrag!

Vi tar gärna en dialog med dig för att se för vilken kund du eventuellt skulle kunna matchas mot, alternativt håller gärna en fortsatt dialog framåt här under hösten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm