Är du leg.Sjuksköterska som vill arbeta på korttidsboende i sommar?

Dedicare AB (publ) · Lysekil

·

Ansök senast 4 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Längtar du kanske efter salta bad på Västkusten i sommar? Har du även erfarenhet från att ha arbetat inom kommunen på tex korttidsboende sen tidigare och det är något som du trivs med? Tveka då inte att läsa vidare för då kan detta vara något för dig!

Att vårda någons anhörig och göra skillnad för den personen genom att förmedla trygghet, vara lyhörd och ha kunskap till att ge rätt vård till denna och stöd till dess anhöriga är bland det absolut viktigaste som finns och nu söker jag efter dig som är just allt detta för våra vårdtagare på en korttidsenhet i Lysekil i sommar. Arbetstider är förlagda måndag - fredag dagtid.

Du ska ha sjuksköterskeexamen samt ha arbetat i minst två år som sjuksköterska samt ha mycket goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift. 

Hos oss får du ett engagerat team, enkla och snabba passförfrågningar och du är självklart med under planering av ditt schema så att det ska passa dig och din livssituation.  Vi erbjuder även sign on bonus om du arbetar 4 veckor eller mer under perioden v. 25-v.33!

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad. Ser fram emot din ansökan!


Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till mig. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”.  Bifoga ditt CV personliga brev samt kontaktuppgifter där vi kan nå dig.  Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB (publ)

Placering

Lysekil

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)