Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du kvalificerad redovisningsekonom eller Financial Controller

Är du kvalificerad redovisningsekonom eller Financial Controller

Randstad · Vallentuna · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta som konsult och har tidigare erfarenhet av arbete som Financial Controller och/eller kvalificerad redovisningsekonom?

Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum vill lära känna en ny arbetsplats och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig!  Våra kunder finns i hela Stockholms län med fokus på city och norrort. 

Ansvarsområden

Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från löpande redovisning, upprättande av månads- kvartals- och årsbokslut, deklarationer och skapande av årsredovisning till rapportering, budgetering och finansiell uppföljning.

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som Financial Controller och/eller kvalificerad redovisningsekonom. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda Excel kunskaper. 

 Vi ser gärna att du har en eftergymnasial  utbildning i ekonomi,  exempelvis  från högskola/universitet.

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines och att vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 

Ansökan

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner:
lena.reichard@randstad.se
parasto.ebrahimi@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Vallentuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons