Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du Kinnexs nya Produktionsansvariga?

Kinnex · Götene · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och bidra till Kinnexs framgångar? I rollen som Produktionsansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Som produktionsansvarig hos oss har du det övergripande ansvaret för produktion, planering och kvalitet för våra avdelningar med inriktning fräs. Genom att arbeta med daglig planering och hålla kontinuerliga produktionsmöten säkerställer du att kunderna får sina varor i rätt tid och med rätt kvalité. Du arbetar aktivt med att rutiner för att skydd och säkerhet ska tillämpas samt att du genomför riskanalyser och skyddsronder. Du har ett ledaransvar för ca 20 personer i produktionen som innefattar medarbetarsamtal, lönesättning, bemanningsplanering och introduktion av nya medarbetare. Du rapporterar direkt till VD.

Med fokus på personalen, god kommunikation och delaktighet kommer du att bidra till att bibehålla och utveckla den laganda och familjära stämning som råder hos oss.

Kvalifikationer

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och dina drivkrafter. Vi söker dig med flera års ledarerfarenhet inom industri eller mekanisk verkstad, du har kunskaper inom skärande bearbetning och CAM. Du har teknisk kompetens och intresse för att driva avdelningen framåt genom att ständigt förbättra processer.

Du gillar att arbeta nära verksamheten och trivs med att vara delaktig och operativ i dagliga frågor. Ditt ledarskap präglas av ett stabilt och coachande förhållningssätt med förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Som person är du ansvarstagande, har lätt för att ta beslut och har förmågan att prioritera och fokusera på vad som är viktigt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Kinnex är ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sara Stenlund tel 0727007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30e maj. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kinnex

Placering

Götene

Kontaktperson

Sara Stenlund

0727-007838

Dela jobbannonsen

Anmäl annons