Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du inköpare och redo för nya utmaningar?

Är du inköpare och redo för nya utmaningar?

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Göteborg · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare och är van vid att arbeta med breda kontaktytor, både internt och externt. Vi tror att du behärskar samtliga steg i inköpsprocessen samt att du är van vid att hantera både operativa och strategiska inköpsfrågor. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi, eller annat relevant område.

Du erbjuds:

Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.

Om företaget:

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Albin Caspersen

albin.caspersen@jurek.se08-525 01 800

Dela jobbannonsen

Anmäl annons