Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du ingenjör och vill ha en stabil lön runt 45 000 kr?

Är du ingenjör och vill ha en stabil lön runt 45 000 kr?

Professionals Nord Rekrytering AB · Örebro · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår kund i Örebro län söker vi nu flertalet ingenjörer med olika inriktningar. Har du en bakgrund som till exempel mekanik, mekatronik, maskin eller kanske dataingenjör och vill arbeta som konsult inledningsvis? Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund flertalet ingenjörer till uppdrag i Örebro län. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på långsiktiga uppdrag. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En marknadsmässig månadslön och trygg anställning hos Professionals Nord
  • Att få arbeta på spännande uppdrag hos företag i framkant
Arbetsuppgifter
Som ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta inom olika områden beroende på din bakgrund och kompetens. Vi söker därför dig med en bakgrund som ingenjör inom flertalet olika inriktningar, exempelvis inom:
  • Maskiningenjör
  • Mekanikingenjör
  • Elektronikingenjör
  • Ingenjör inom batteriteknik
  • Dataingenjör
  • Oavsett inriktning är vi intresserad av att komma i kontakt med dig!
Vi söker dig som har en ingenjörsbakgrund med några års erfarenhet. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som konsult hos vår kund. Du är konsultmässig och vill gärna arbeta i konsultrollen inledningsvis. Vidare är du ansvarstagande, självgående och har givetvis ett stort intresse för teknik.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro län
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Lovisa Berglund

lovisa.berglund@professionalsnord.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons