Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du ingenjör och har intresse av testning?

Är du ingenjör och har intresse av testning?

Professionals Nord · Åmål · Ansök senast 24 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För dig med ingenjörsexamen och intresse av testning så erbjuds nu en fantastisk möjlighet att snabbt ta nästa steg i din karriär! Vårt kundföretag arbetar med den senaste teknologin inom förnybar energi och behöver utöka sin styrka med en verifieringsledare.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior verifieringsledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som verifieringsledare hos vårt kundföretag arbetar du främst administrativt och du ansvarar för att aktivt driva projekt framåt. Ditt främsta uppdrag är att samordna testning och säkerhetsställa att det uppfyller de krav som ställs inför externa presentationer. Här kommer du snabbt in i en skarp verksamhet och det är ett ypperligt tillfälle för dig som vill växa i din roll som testare!

Som stöttning omges du av en grupp av kollegor med mångårig erfarenhet inom branschen. Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter kan man se din roll som en sidekick till design lead.

Vi söker dig som

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom datavetenskap, el/elkraft eller automation där testning ingår i din utbildning. Då det kommer att ställas höga krav på dig från start är det att föredra om du har något års erfarenhet av testning för bästa förutsättningar.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
PLACERINGSORT: Åmål
ARBETSTIDER: Kontorstid, med möjlighet till arbete hemifrån några dagar per vecka.
KONTAKT: Rebecca Bly, rebecca.bly@professionalsnord.se , 070-8110809

Sök tjänsten via annonsen, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista annonsdatumet.

Information om kundföretaget

Vårt kundföretag är ett högteknologiskt inriktad företag mot förnybar energi!

"Vi kommer från ett starkt arv av högteknologisk teknik med tillgång till de mest avancerade materialleverantörerna och tekniska kompetenscentrumen i norra Europa. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi har produktionsanläggningar belägna i hjärtat av de nordiska fordons- och flygklustren på Västkusten.
Med hjälp av en kombination av beprövad teknik och innovativ teknik har vi skapat en flexibel lösning som öppnar obegränsade möjligheter för hundratals miljoner människor runt om i världen."

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord

Placering

Åmål

Dela jobbannonsen

Anmäl annons