Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du i början av karriären inom VVS, byggteknik och installation?

Är du i början av karriären inom VVS, byggteknik och installation?

Ramboll Sverige AB, Linköping · Linköping · Ansök senast 25 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Job Description

Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du dessutom få möjlighet att jobba i ett stiftelseägt bolag med ett unikt uppdrag att ge tillbaka till samhället så har du kommit rätt. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av samhällsbyggnad och kunskap inom byggkonstruktion, el eller VVS.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter.

Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden. För att trivas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet inom samhällsbyggnad och drivs av att få utvecklas tillsammans med både erfarna och juniora kollegor. Du tycker om att bygga relationer både internt och externt och tycker troligtvis att ett gott skratt förgyller arbetsdagen. Det gör nämligen vi!

Du kommer att tillhöra Ramboll Buildings

Det händer mycket inom Ramboll och vi lyckas framgångsrikt bygga förtroende med såväl nya som befintliga kunder. Det viktiga är att du är lösningsorienterad och har modet att utmana både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret men placeringsort är flexibel. Vi vet nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är möjligt också.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:

  • Tänker nytt och vill utmana dig själv, kunderna och branschen
  • Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
  • Nyfikenhet inför digitalisering och hur vi kan utveckla vårt erbjudande till gagn för våra kunder
  • Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
  • Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Låt oss veta mer om dig

Vi tar tacksamt emot ditt CV som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramboll Sverige AB, Linköping

Placering

Linköping

Kontaktperson

Ramboll Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons