Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du en mätningsingenjör som vill ta nästa steg i karriären?

Är du en mätningsingenjör som vill ta nästa steg i karriären?

Sweco · Falun · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sweco vill investera i dig och din utveckling, sök nu så berättar vi mer!

Är du en erfaren mätningsingenjör eller mätningstekniker som är redo för din nästa utmaning? Nu kan du söka tjänsten där du kan ge dig själv möjligheten att växa in i en roll där du får leda och utveckla uppdrag hos Sweco tillsammans med entreprenörer och övriga kunder. Vissa benämner rollen som mätchef, vi kallar det en av branschens roligaste jobb! Tänk på att du då i så fall ansluter till ett företag som röstats fram som en av Nordens mest attraktiva arbetsgivare! Varmt välkommen med din ansökan.

Du erbjuds
  • En möjlighet som Sweco mer än gärna vill ge dig, en uttalad utvecklingsplan för ditt nästa steg i karriären
  • Ett varierat och utvecklande arbete
  • Arbete med den senaste tekniken
  • Tillhörighet i ett nationellt team med massor av erfarenhet och hög samarbetsvilja
Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med din chef att forma din roll hos Sweco. Väl där, är du projektansvarig i byggprocessens alla skeden. Du stöttar och samarbetar med de mättekniker som ingår i ditt team.

Det är en bred roll som kommer att skräddarsys utifrån dina tidigare erfarenheter och vision att driva Swecos mätsida framåt. Vi ser även att du aktivt är med och driver vår inriktning om uppdrag i bygg och anläggninsmätning i produktion.

Vi söker dig som:
Har flera års erfarenhet av mätningsteknik. Då en viktig del i ditt arbete kommer att vara kunddialoger, behärskar du det svenska språket. Då Sweco kommer jobba i många projekt tillsammans med entreprenader ser vi det som en stor fördel för dig som har en bakgrund inom entreprenad. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av mängdreglering, AMA och MER.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Du är noggrann i din natur och gillar att arbeta strukturerat. Vi ser även att du har goda ledarskapsegenskaper där du samarbetar och skapar goda relationer med både kollegor samt med kunder. Kort och gott trivs du med att samordna arbete och personal.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Falun

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sweco

Placering

Falun

Kontaktperson

Stina Vidmark

stina.vidmark@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons