Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du en kunnig redovisningsekonom med statlig erfarenhet?

Är du en kunnig redovisningsekonom med statlig erfarenhet?

Randstad · Stockholm · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Till uppdrag hos vår kund inom statlig förvaltning söker vi en kvalificerad redovisningsekonom som ska fokusera på framtagande av underlag till årsredovisning för staten.
Vår kund ansvarar för delar av statsredovisningen. Det innefattar också ansvar för att stärka god redovisningssed i staten och för att utveckla de statliga finansieringsformerna. Andra uppgifter är att medverka i framtagande av underlag till regeringens årsredovisning i form av resultat- och balansräkning och utfallet på statens budget. 

Ansvarsområden

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos vår kund under perioden januari – april med fokus på extern resursförstärkning under arbetet med årsbokslut. I denna roll är man delaktig i processen att skapa och sammanställa årsredovisning för staten innebärande redovisningstjänster, bokslutsarbete, upprättande av noter, avstämningsarbete, bokföring och analyser.

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av statlig redovisning i minst fem (5) år varav kvalificerat bokslutsarbete med upprättande av årsredovisning och noter i minst tre (3) år.

Du har högskole- eller universitetsexamen i ekonomi och redovisning. 

Kunskap om och erfarenhet i minst ett (1) år av koncernkonsolideringssystem är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner:
lena.reichard@randstad.se

om randstad finance.
Randstad Finance är specialiserade inom kompetensområdet ekonomi och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom ekonomi, finans och lön. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons