Jobbsafari är en del avschibsted logo

ÄR DU EN KÖKSSÄLJARE? ELLER SUGEN PÅ ATT BLI DET? IKEA UDDEVALLA

ÄR DU EN KÖKSSÄLJARE? ELLER SUGEN PÅ ATT BLI DET? IKEA UDDEVALLA

IKEA Uddevalla · Uddevalla · Ansök senast 8 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på IKEA säljer kök som aldrig förr. Massor av kunder har upplevt vårt sortiment och vår service. Och det låga priset. Fler och fler upptäcker att köksaffären på IKEA är den bästa köksaffär man kan göra. Det öppnar möjligheter. Vi behöver bli fler som säljer kök på våra köksavdelningar i hela landet.

I rollen som säljare på vår köksavdelning får du möjlighet att hjälpa våra kunder genom hela köpprocessen – från att välja luckor, hitta smarta tekniska lösningar och skapa planritningar till att ta beslut kring hur köket ska installeras. Låter det komplicerat? Oroa dig inte, om du har passion och vilja så lär vi dig allt du behöver för att hjälpa kunden igenom alla steg. Det ingår nämligen fyra veckors utbildning med full lön som del av jobbet. Bra va?

VARFÖR VI KOMMER ATT GILLA DIG

Vi letar efter dig som är bra på att skapa förtroende i relation till kunden. Det är en fördel om du är strukturerad och tänker flera steg framåt. Du behöver kunna hantera din dator och din miniräknare.

Svenska i tal och skrift är ett krav. Engelska behöver du i varje fall kunna läsa, men det är inget krav på att du ska sälja kök på engelska. Andra språk ser vi som en stor fördel. På IKEA arbetar människor från 60 olika länder och tillsammans talar vi 49 olika språk.

En dag I ditt liv med oss

När du har gått klart vår köksutbildning är det dags att möta kunder i vår planeringsstudio. Din vardag består av att tillsammans med dina kollegor göra kundens resa från köksdröm till drömkök.

Kunderna är inbokade för ett första planeringsmöte med dig. Expert som du nu är så presenterar du den ena smarta lösningen efter den andra utifrån vårt produktsortiment och olika serviceerbjudande. Ni blir antagligen inte klara på ett möte utan bokar ett uppföljningsmöte IRL eller digitalt. Du ansvarar för dina egna kunder från dröm till detaljerad planering och vidare till beställning och slutligen köp.

Vi vet att sälja kök kan tyckas komplicerat; det är matematik, teknik, vatten & avlopp, vitvaror och ergonomi. Men du ska veta att det finns gott om kollegor som finns där för dig, att känna dig hemma, tipsa och peppa när det blir fel, för det kommer det bli. Och vet du vad? En dag kommer du göra samma sak mot nästa nya kollega, antingen som ledare, som erfaren säljare eller på en helt annan del av IKEA.

ANSÖK NU!

De kontrakt vi erbjuder är allmänna visstidsansökningar med startdatum med en sysselsättningsgrad på 30,75h/v och det finns goda chanser till förlängning. Startdatum för tjänsten är den 27:e februari och varar vill den 27:e augusti. För att möta våra kunders behov jobbar du dag- och kvällstid samt varannan helg.

Fyra saker vi vill att du ska veta om rekryteringsprocessen:

Du behöver inte bifoga ett personligt brev – ditt CV räcker. Vi vill göra det enkelt för dig och för oss genom att ställa frågor istället. Frågorna kommer upp när du gör din ansökan.

Vi vet att du är mer än det du kan formulera i skrift. Därför kommer du att få göra en videopresentation om vi anser att du har en intressant profil. Det är ett sätt för oss att ge fler kandidater möjligheten att presentera sig innan vi väljer vilka som går vidare till intervju.

Ha lite is i magen. Juletiden närmar sig och så även ledighet tillsammans med nära och kära. Processen kan därför bli lite längre än vanligt.

Intervjuer planerar att hållas vecka 52 eller under vecka 1 – 2.

Har du frågor om tjänsten och hur det är att jobba som kökssäljare? Välkommen att kontakta rekryterande chef Stephan Dijkhuizen stephan.dijkhuizen1@ingka.ikea.com & Maria Gadd maria.gadd@ingka.ikea.com

Om du har frågor om din ansökan eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Markus Meltzer, markus.meltzer@ingka.ikea.com.

Vi ser fram emot din ansökan senast 11/12!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IKEA Uddevalla

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

IKEA Svenska Försäljnings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons