Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du en erfaren redovisningskonsult som söker nya spännande utmaningar?

Är du en erfaren redovisningskonsult som söker nya spännande utmaningar?

Greenstep Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 18 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi flera erfarna redovisningskonsulter till vårt fantastiska team i Greenstep Sverige. Följ med på vår spännande tillväxtresa!

I arbetet som erfaren redovisningskonsult arbetar du mångsidigt med olika uppgifter kopplat till dina kunders ekonomiförvaltning. Uppgifterna innefattar allt från verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period- och årsbokslut samt beskattningsfrågor.

Kundarbete är en viktig del av ditt arbete och därmed trivs du i en roll där kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden är en central del av din vardag. Som erfaren redovisningskonsult är du trygg i din egen kompetens och du trivs i en roll där du handleder dina junior kollegor och hjälper dem växa i sitt arbete.

Hos oss får du arbeta både med svenska och internationella kunduppdrag. Vi tror på samarbete och vill lyckas som ett team. Därmed finns det 400+ kunniga kollegor i Greenstep-familjen som vill hjälpa dig uppnå dina mål!

I dagsläget söker vi efter en person att anställa och därför är det inte aktuellt med underkonsulter.

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Du har en adekvat utbildning, är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande
  • Du har minst 7 års erfarenhet av mångsidigt ekonomi- och redovisningsarbete
  • Du har flera års erfarenhet av att självständigt upprätta period- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande
  • Arbetet förutsätter flytande kunskaper i svenska och engelska


Som person är du driven, social och engagerad. Du är prestigelös och trivs i en öppen arbetsgemenskap där alla hjälps åt och stöttar varandra. Du vill aktivt utveckla din kompetens och arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är van att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och är flexibel i ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av olika system och lär dig snabbt nya system. Erfarenhet av system som NetSuite, Fortnox, Monitor, Capego samt Wolters Kluwer skatt ses om en merit.

Vad erbjuder vi dig?

Förutom mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter samt en härlig arbetsgemenskap i ett spännande tillväxtföretag, förser vi dig med effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, möjlighet till att delvis arbeta på distans och goda personalförmåner. Vi erbjuder dig även ett utmärkt tillfälle att arbeta tillsammans med de mest kunniga specialisterna och möjlighet till att utvecklas i arbetet. Du har även en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet genom att bidra med din kompetens, erfarenheter och idéer.

Varför Greenstep?

Greenstep är grundat 2010 i Finland och är en expertorganisation med över 400 medarbetare inom redovisning, löneadministration, samt tjänster inom CFO, M&A, Transaction Services, HR och skatte- och affärsjuridik. Detta kombinerar vi med modern teknik och programvara med fokus på automation i ekonomiprocesser uppbackat av state-of-the art BI modeller. Vi utför vårt specialistarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med kvalité och anpassat enligt deras behov. Genom att lyssna på våra kunder och vår personal lyckas vi skapa en öppen arbetsmiljö som erbjuder värdefulla lösningar till våra kunder och utvecklar nya processer som gynnar verksamheten.

Greenstep har i dagsläget kontor i Finland, Sverige och Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!

Nu vill vi ha erfarna redovisningskonsulter med i vårt team för att utföra ett meningsfullt arbete tillsammans med oss och våra intressanta kunder. Skicka gärna din ansökan snarast men senast 18 juli 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag.

Mer information om rollen som erfaren redovisningskonsult hos oss på Greenstep ger Therese Pilspets på +46 70 330 1063. Du kan även nå vår HRBP Monica Ollqvist på monica.ollqvist@greenstep.com för ytterligare information om tjänsten.

Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregistret från polisen samt skuldfrihetsintyg som inhämtas från kronofogdemyndigheten för personer som rekryteras till oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Greenstep Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Greenstep Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons