Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du ekonom med erfarenhet från offentlig verksamhet

Är du ekonom med erfarenhet från offentlig verksamhet

Randstad · Vallentuna · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från kund- och leverantörsreskontra till löpande redovisning, bokslutsarbete eller controlleruppgifter.
 
Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum gärna ser nya arbetsplatser och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

 Just nu söker vi dig med erfarenhet från offentlig verksamhet till våra kunder inom stat, kommun och landsting.
 
På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 
Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har erfarenhet av ekonomroller inom offentlig verksamhet som stat, kommun eller landsting.  Du är flytande i svenska, har goda kunskaper i engelska, samt har kunskaper i Excel.  

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, att vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 

För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även referenstagning, en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet

Minst 6 månaders erfarenhet av ekonomiarbete inom stat, kommun eller landsting.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner:
lena.reichard@randstad.se

Randstad Finance är specialiserade inom kompetensområdet ekonomi och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom ekonomi, finans och lön. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

https://www.randstad.se/finance

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Vallentuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons