Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du driven, händig och älskar att göra affärer? Börja hos oss på SkrotSmart!

Är du driven, händig och älskar att göra affärer? Börja hos oss på SkrotSmart!

SkrotSmart AB · Södertälje · Ansök senast 18 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Om du vill vara en del i en unik och spännande resa kan detta vara tjänsten för dig!

SkrotSmart är en ny aktör på den svenska marknaden som vill föra metallåtervinning in i 2000-talet. Vi söker nu två drivna affärsinriktade kundmottagare till vår helt nya anläggning i Södertälje. SkrotSmart finns idag etablerade på 11 platser i landet, från Sundsvall till Trelleborg.

Vi söker dig som vill arbeta i vår anläggning där du kommer att lära dig galet mycket om järn, andra metaller och framför allt hjälpa våra kunder och ge förstklassig service.

Du, tillsammans med en kollega och ett team från SkrotSmart, kommer få vara med från start och forma vår helt nya anläggning.

Tjänsten ska tillträdas senast 24/10 2022.

Beskrivning:

I rollen som kundmottagare på SkrotSmart kommer du att arbeta på den nyöppnade anläggningen. Du tillsammans med en kollega kommer ansvara för öppning och stängning samt driften under öppettiderna. Arbetet handlar framför allt om att ta emot och hjälpa kunder med att identifiera och värdera metallerna de kommer med, genomföra affärerna, sortera och bearbeta materialet, sköta logistiken samt hålla ordning och reda på anläggningen. Du sköter, tillsammans med din kollega, anläggningens administration vad gäller att registrera inköpen samt utleveranserna.

Därutöver kommer du i viss mån, främst i början, att involveras i försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, främst i form av personliga besök samt telefonsamtal. Allt i syfte att få så många som möjligt att upptäcka SkrotSmart!

Vi söker dig som:
  • Gärna har arbetat i en "kroppsarbetarroll" tidigare
  • Du har B-körkort
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Du kan hantera enkla system i datorn
  • Inte är rädd att jobba fysiskt och "hugga i" där det behövs
  • Tidigare erfarenhet från att arbeta med metaller är meriterande men ej ett krav
Personliga egenskaper:

Du är en driven, positiv och serviceinriktad person som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att göra affärer, är trygg i rollen att förhandla och har skinn på näsan!

Du är öppen för varierande arbetsuppgifter och är beredd att ta eget ansvar. Du har lätt för att lära dig – såväl enkla systemlösningar som att identifiera våra vanligaste metaller. Du gillar tanken på att vara med och utforma arbetssätt och påverka din arbetsmiljö – du blir en del i att skapa en bra arbetsplats. Du är inte rädd att skita ner dig, då jobbet till stor del handlar om att hantera materialen.

Övrigt:

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att manövrera motviktstruck och palldragare. Truckkort är ej ett krav, saknar du detta så utbildar vi dig.

Tjänsten är på heltid. Lön i linje med gällande kollektivavtal.

Ansökan:

Viktigt! Skriv "Södertälje" i ämnesraden i ditt mail, samt bifoga personlig presentation och cv.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-09-16

SkrotSmart är en del av Vinning-koncernen.

Vinning AB är moderbolaget i en koncernen som utmanar en traditionell bransch genom att skapa ledande aktörer på den svenska marknaden genom nytänkande etableringar.

Vinnings huvudfokus är återvinning av järn och metall med verksamheter inom produktionsanläggningar, kabelåtervinningsanläggningar och flera citynära Drive-in stationer. Målet är att vara kundens främsta alternativ för modern och effektiv metallåtervinning. Vinnings verksamheter finns etablerade i Sverige från Sundsvall till Trelleborg.

Läs mer på vinning.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SkrotSmart AB

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons