Jobbsafari är en del avschibsted logo

Apputvecklare

Euro Accident · Danderyd · Ansök senast 21 nov.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet.

Är du en apputvecklare som är redo för ditt nästa steg i karriären och nå nya höjder i din utveckling? Vill du vara med och underlätta samt effektivisera den mobila plattformen som gör skillnad för människors hälsa?

Välkommen till Euro Accident!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler utvecklare som vill vara med och bygga suveräna användarupplevelser. Hos oss får du chansen att tillsammans med engagerade kollegor leverera riktigt spännande lösningar till våra kunder.

Som apputvecklare hos oss kommer du att ingå i ett växande utvecklingsteam baserat i både Sverige och Belgrad där du kommer få chansen att utveckla våra mobila applikationer inom både iOS och Android. Du kommer jobba nära våra systemutvecklare samt design och UX - så skulle du vilja lära dig mer om dessa områden så finns det möjlighet till det.

Vi ser detta som en strategiskt viktig roll för företaget då vi håller på att expandera i både Danmark och Norge vilket gör att det ställs högre krav på våra applikationers användarvänlighet och funktioner.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Är i början av din karriär, eller har jobbat några år med apputveckling
  • Har erfarenhet av att utveckla mobila applikationer för iOS och Android
  • Utvecklar i något eller några av språken Swift, Java och Kotlin
  • Har jobbat med eller är intresserad av att jobba med testutveckling på mobila plattformar
  • Är självgående, samarbetsvillig och öppen för att lära dig nya saker
  • Behärskar svenska och engelska flytande
Du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt. Du är en person som vill fortsätta att utvecklas och vill tillsammans med oss ligga i framkant inom tekniken.

Eftersom företaget vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans nästan viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt att du är driven och har en vilja till att samarbeta med våra gemensamma mål.

Om din arbetsplats
Tjänsten är med plavcering på Euro Accidents kontor i Danderyd, Stockholm.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 10 november 2020.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt din förmåga att komplettera och samarbeta med vårt befintliga team. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euro Accident

Placering

Danderyd

Dela jobbannonsen

Anmäl annons