Jobbsafari är en del avschibsted logo

Apputvecklare (Android & iOS)

Pandema AB · Varberg · Ansök senast 4 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Apputvecklare – Pandema

Pandema växer och vi behöver nu förstärka vårt utvecklingsteam med en Apputvecklare! Du kommer vara en del av ett långsiktigt utvecklingsarbete för en internationell kund. Du kommer ansvara för att driva utvecklingen framåt enligt kundens krav, skapa robusta lösningar som håller hög kvalitet och ligger i framkant tekniskt.

Dina arbetsuppgifter

Som Apputvecklare kommer du främst att arbeta med utveckling och underhåll av appar för Android och iOS. Utvecklingen bedrivs primärt i Android Studio (Java/Kotlin) samt XCode (Swift). Det är främst på Android/ Java-sidan vi just nu behöver förstärkning. Du kommer ingå i ett team med kollegor som tillsammans utvecklar en större IoT plattform. Kunden är ett stort internationellt företag som är ledande inom sitt segment på marknaden.

Vi söker dig som

…har ett stort intresse och engagemang för apputveckling och teamarbete. Du gillar att utveckla både dig själv och din omgivning. Dina personliga egenskaper värderas minst lika högt som din erfarenhet, vilket gör att vi välkomnar ansökningar från både juniora och seniora utvecklare. Vi söker dig som har ett driv och ser långsiktigt på ditt arbete. Du är en teamspelare som kan arbeta självständigt, du tar stort ansvar för ditt arbete och är van vid att kommunicera med kollegor kring problem och möjligheter.

Våra konsulter har en kundorienterad attityd och gillar att skapa kreativa lösningar.

Önskad erfarenhet och kvalifikationer

Krav:

· Tidigare erfarenhet av apputveckling för Android eller iOS

· Behärskar något av språken Java, Kotlin eller Swift

· Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.


Meriterande, men inget krav;

· Betalsystem (Braintree)

· IoT system

· Elektronikutveckling

· Linux

· SQL

· C++ / C# / Delphi

· Github

Vid ansökan beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i, samt för var och ett, vilken roll du har haft och vilka tekniker och utvecklingsmiljöer som har varit aktuella.

Vi erbjuder dig

Hos Pandema erbjuds du flexibla arbetstider, frihet under ansvar, flexibel arbetsplats och stora utvecklingsmöjligheter.

Pandema är ett växande konsultföretag med huvudkontor beläget i centrala Varberg, med närhet till kommunikationer. Utöver kontoret i Varberg finns det möjlighet att sitta i centrala Göteborg. Din arbetsplats blir det som passar dig bäst. Regelbundna resor till kontoret i Varberg för att träffa dina kollegor är en naturlig del i arbetet.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan till mf@pandema.com. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på samma adress.

Direktkontakt från försäljare och rekryteringsföretag undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pandema AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Pandema AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons