Jobbsafari är en del avschibsted logo

Applikationstekniker, Tyréns Stockholm

Tyréns · Stockholm · Ansök senast 31 aug. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Applikationstekniker Tyréns

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.


Om tjänsten:
Vi söker nu en Applikationstekniker med erfarenhet av agilt arbete i en Devops miljö, och god kunskap om licenshantering.
Du behöver god kännedom och erfarenhet av paketering av applikationer i SCCM, samt goda kunskaper i Powershell.
För att lyckas i rollen som applikationstekniker behöver du erfarenhet av att jobba i komplexa lösningar, eftersom vi har mängder av programvaror och hög komplexitet.I rollen som applikationstekniker kommer du att:
  • Hantera datorer, och installera programvaror och applikationer.
  • Samla ihop och hantera dom enskilda programvarorna.
  • Paketera, testa och underhålla applikationer.
  • Installera och konfigurera hårdvara och mjukvara på server och klientnivå.
  • Dokumentera applikationer.
  • Delta i förvaltningsforum gentemot slutanvändare för våra leveranser 
  • Ha kontakt med leverantörer av applikationer och system Är det här du?
För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har senaste fyra åren arbetat som applikationstekniker eller supporttekniker som arbetat med komplexa lösningar. Vi ser att du är en initiativtagande person som kan arbeta både självständigt men även samarbeta med kollegor.  Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tyréns med Level Recruitment. Rekryteringen är en direkt rekrytering, d.v.s. anställning erbjuds direkt hos Tyréns. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på Daniel.stenberg@levelrecruitment.se (inga ansökningar tas emot via mail, vänligen ansök genom knappen ”ansök”) alternativt 08-120 50 429. Då urvalet av ansökningar sker löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tyréns

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Level Recruitment AB

Dela jobbannonsen