Jobbsafari är en del avschibsted logo

Applikationspaketerare till kund i Sundsvall

Applikationspaketerare till kund i Sundsvall

StudentConsulting · Sundsvall · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Saknar du utbildning inom IT men drömmer om att jobba som IT-konsult? Till vår kund söker vi dig som vill starta din karriär inom IT genom att arbeta med applikationspaketering inom både privat samt offentlig sektor.

Information om uppdraget:

Vår kund ser inte sina kunder som uppdrag eller kundcase, utan som samarbeten, det är deras sätt att hjälpa människor. Genom att utveckla de verksamheter som de samarbetar med ser dem till att kunderna kan fokusera på deras kärnverksamhet. Dem samarbetar med organisationer inom både privat samt offentliga sektor och de ser löpande att allt fler organisationer får upp ögonen för vad IT innebär för deras verksamhet samt vilka möjligheter som finns. Kunden brinner för detta och ser även att det är mycket som kommer hända i framtiden samt hur möjligheterna för utveckling är oändlig.

Vår kund ska nu tillsätta en ny grupp om fem personer där målsättningen är att skapa tillväxt av juniora profiler för en funktionslösning som skall levereras till kund inom statlig myndighet. Tanken är att man sitter ute hos kund och jobbar för att tillgodose dennes behov av stöttning för att hantera klienter. Arbetet innebär bl.a att paketera programvara på olika enheter och man arbetar med verktyg och appar för att paketera och skicka dessa. Arbetet kan också hanteras på distans men detta kräver kunskap i form av operativsystem, nätverk och paketeringsprogramvaror. Kunden ser detta som en långsiktig satsning och kommer därför att erbjuda rätt personer, med rätt inställning utbildning inom detta. Målbilden är att jobba med detta 1-3 år för att sedan få möjlighet att vidareutbildas och växa inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och tanken därefter är att du blir övertagen och anställd direkt hos kund. Arbetstiderna är vardagar kontorstider 08:00-17:00. Start för tjänsten är i januari 2021.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer på telefonnummer: 070-376 03 79 eller via e-post: ida.holmer@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat med Drift och support/helpdesk då detta är en bra grund att bygga vidare på, annan lämplig IT-erfarenhet ser vi också som meriterande. Då mycket av arbetet sker ute hos kund så lägger vi stor vikt vid din personlighet, du är en social person med ett affärsmässigt arbetssätt och du gillar att träffa samt lära kunna nya människor. Du är en ödmjuk problemlösare som gillar att jobba i grupp, du har ett prestigelöst arbetssätt och motiveras av att utvecklas samt lära dig nya saker. Krav för tjänsten är erfarenhet från applikationspaketering av Windows 10 medadvanced installer, minst 1 uppdrag de 2 senaste åren samt upplägg och konfiguration av applikationsdistribution i SCCM, minst 1 år de senaste 2 åren, erfarenhet från scriptning, Power Shell och VB. Minst 1 år de senaste 2 åren. Vidare så talar du samt skriver obehindrat på svenska samt engelska. Du har en gymnasieexamen, gärna inom IT/dataprogram eller annat relevant område.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons