Applikationskonsult inom logistiksystem till Visma

Visma Enterprise AB · Stockholm

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en bakgrund inom ekonomi- eller logistiksystem med erfarenhet inom den publika sektorn? Har du intresse för system och har en passion för problemlösning? Beskriver du dig själv som serviceminded, social och självgående? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen
I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vår produkt Sesam. Sesam är ett marknadsledande system för logistik och hjälpmedelshantering inom den publika sektorn, Kommuner och Regioner. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt. Som applikationskonsult inom Sesam är du även kundansvarig och förväntas verka för merförsäljning samt driva de frågor som kommer upp från kund. Din placeringsort är Stockholm eller Malmö men vi välkomnar ansökningar även från resten av landet. Våra kunder finns i hela Sverige och resor är en naturlig del av din vardag. Du utför dina uppdrag hos våra kunder, i våra egna lokaler eller uppkopplat på distans. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utbilda och leda våra kunder i förekommande uppdrag i de produkter som finns inom Sesam tex Sesam, LMN, Insight och Visma webSesam
  • Parametersättning, implementation och driftsättning av Sesam
  • Utforma kundanpassade lösningar tillsammans med kund
  • Genomföra felsökning hos kund
  • Ansvara för den egna beläggningen genom att ta kontakt med kunder för att få in fler uppdrag
Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och organisationens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför initiativförmåga, ansvarstagande och god kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom system/ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom logistik-och/eller ekonomisystem, där du har arbetslivserfarenhet inom den offentliga sektorn.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av systemet Sesam
  • Tidigare erfarenhet av Insight
  • Erfarenhet av komplex systemimplementation
  • Erfarenhet av att implementera ekonomi/eller logistik-system
  • Erfarenhet av konsultrollen
Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.
Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 31 januari 2021.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Maja Wedefelt, Manager Sesam på maja.wedefelt@visma.com.

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i en av Europas största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 430 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att utveckla lösningar för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma Enterprise AB

Placering

Stockholm