Applikationskonsult inom digital HR till Aditro

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 16 mars (57 dagar kvar)

Vi söker dig som älskar både HR och IT! Nyckeln till att bli en framgångsrik applikationskonsult hos Aditro är att både förstå HR-processer i grunden, men också att ha tillräckligt tekniskt djup för att förstå hur ett IT-system fungerar och hur tekniken stödjer verksamheten. Är du personen som ser IT som en möjliggörare för att utveckla HR-processer och trivs i en kundnära roll och samtidigt lägger vikt vid ett närvarande ledarskap kan detta vara rätt plats för dig!

Information om uppdraget

Aditros kunder genomgår en digitalisering av sina HR-processer och erbjuds därför Nordens mest kompletta och moderna HR- och lönelösning för större företag. Det är dags att rulla ut ett nytt koncept till de befintliga kunderna där man flyttar HR till molnet och mobilen och vi söker dig som vill vara en del i att driva denna digitalisering, effektivisering och förändrade arbetssätt för att kunna erbjuda en ny digital plattform. Du jobbar i ett team bestående av tio applikationskonsulter med varierande erfarenhet, vilka du kommer att samarbeta tillsammans med.

Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos Aditro.

En hälsning från din framtida chef Kalle

Hej! Jag heter Kalle och arbetar som chef för vårt konsultteam här på Aditro. Jag är nu inne på mitt sjätte år inom bolaget och leder ett team som drivs av ett tydligt fokus på kundupplevelsen och hur digitalisering kan skapa effektivitet och nya möjligheter. Det finns ett stort engagemang och förändringsvilja där vi ständigt arbetar med att skapa kundvärde och på samma gång både utvecklar och stöttar varandra. Som ledare förväntar jag mig stort ansvarstagande och mitt mål är att coacha och stötta mina medarbetare att ständigt utmana sig själva och utvecklas både som individ och konsult. Jag kommer att finnas som ett bollplank i alla typer av frågor, från att utveckla ditt affärstänk till kundbemötande och coacha dig rent tekniskt, men också fungera som ett stöd i mjuka frågor

Vi förstår, du vill kolla upp Kalle, gör det HÄR

Du erbjuds
 • En mentor som stöttar dig under din första tid i din nya roll - Vi tror att detta kommer skapa förutsättningar för en riktigt bra start hos Aditro och ett bra sätt att utveckla dig i din yrkesroll! Din mentor kommer att ha avsatt tid för att kunna stötta upp i alla typer av frågor, stora som små.
 • Arbete i ett företag som ligger i framkant vad gäller digitalisering inom HR
 • Goda utvecklingsmöjligheter - Här uppmuntras intern rörlighet och Aditro jobbar aktivt för att behålla bra personal i bolaget. Vill du på sikt arbeta mer med försäljning, projektledning eller management finns alla möjligheter till interna karriärmöjligheter. Kalle berättar gärna mer om sin Aditro-resa vid en intervju!
Arbetsuppgifter

Du arbetar oftast i två projekt åt gången med varierande längd, oftast mellan 6-12 månader. Dina kontaktpersoner hos kund kan exempelvis vara HR-ansvariga eller super users i ett system. Du kommer även att fungera som en länk mellan Aditros egen utvecklingsavdelning och kund.
 • Genomföra verksamhetsanalyser och föreslå lösningar för kund
 • Implementering av Aditros systemlösningar hos nya och befintliga kunder
 • Hålla workshops och presentationer hos och tillsammans med kunden
 • Arbeta med att utveckla Aditros erbjudande och förbättra produkter och tjänster
Vi söker dig som

Du arbetar idag antagligen som konsult inom ERP eller andra komplexa IT-system, alternativt inom HR-området med erfarenhet av systemförvaltning. Du är orädd för teknik och vet vad som är viktigt för att HR-processerna skall fungerar och drivs av att arbeta i nära samarbete med kund.

Vidare har du
 • En relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av arbete med komplexa IT-system.
 • Har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser kopplade till IT och digitalisering.
 • Har goda kunskaper inom Office 365, såsom Excel, Powerpoint, Word, SharePoint och Teams/Skype for Business
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska där du både talar, läser och skriver obehindrat
Vi ser det som meriterande, dock inget krav, om du har

* Erfarenhet av att arbeta med implementationer av systemlösningar

Vi lägger stor vikt vid ditt intresse för denna specifika tjänst och dina personliga kompetenser. De personliga kompetenser vi ser som särskilt viktiga är:
 • Självgående
 • Affärsmässighet
 • Resultatinriktad
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Placering: Stockholm, Sundbyberg
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, resor inom Sverige förekommer
 • Start: Enligt överenskommelse
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm