Applikations- och databastekniker

Acely AB · Uppsala · Ansök senast 8 aug. (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en Applikations- och databastekniker till vår kund belägen i Uppsala. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området och har kunskaper inom webbapplikationer och SQL. Låter det intressant? Skicka oss en ansökan!

Krav:

  • Erfarenhet av Jboss/Wildfly Java Applikationer i produktionsmiljöer
  • SQL (PostgreSQL, Oracle, MySQL)
  • DBA, installera, konfigurera, applikationsservrar

Meriterande:

  • Linux RHEL
  • Arbetat i utvecklingsprojekt

Som person är du lugn och har en trygghet i ditt arbete. Du har lätt för att ta till dig nya saker och då teamet visar lojalitet mot varandra har du lätt att göra det samma, där du med din sociala förmåga är en stor tillgång.

Övrig information Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Uppsala, med möjlighet att arbeta distans 2-3 dagar/vecka

Varje år ges du möjlighet att utbilda dig för vidareutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering via Acely som rekryteringspartner. Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du några frågor gällande tjänsten?  Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare: Christoffer Sjöström, Talent Acquisition Manager, christoffer.sjostrom@acely.se

Om Acely Acely är ett bolag specialiserade på rekrytering, konsulter och kompetens inom IT och Tech. Med en kombination av våra egna konsulter, ett stort konsultnätverk och med kunden i fokus har vi sedan 2012 framgångsrikt hjälpt företag och organisationer med rekryterings- och konsulttjänster och utveckling för en digital värld.

Vi levererar kompetens och är en förstärkning i våra kunders organisation både för korta och långa uppdrag. Hos oss hittar ni kompetens inom IT-support, IT-infrastruktur, systemutveckling, digitalisering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar i hela Sverige med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm. Vår framgång baseras på vår förmåga att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle för varje kunds verksamhet och behov. På Acely förenas vi alla i ett starkt fokus på kompetens, engagemang, kvalité och människor.

Vårt mål är att vara den självklara helhetsleverantören inom IT- och teknikkompetens.

Competence is our business!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Acely AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Acely AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons