Jobbsafari är en del avschibsted logo

Apotekstekniker deltid sökes till härligt team

Apotekstekniker deltid sökes till härligt team

Regements Apotek · Malmö · Ansök senast 8 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Vi på våra apotek i Malmö en medarbetare som vill arbeta på ett mindre familjeägt apotek. Jobbet är för dig som vill utvecklas och hungrig på att ha hand om bredare arbetsuppgifter erbjuder vi en möjlighet att vara med och påverka.

Personliga egenskaper:

som apotekstekniker är du ansvarstagande, självständig, noggrann och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga liksom god problemlösningsförmåga. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål.

Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter som apotekstekniker hör bland annat rådgivning av egenvård samt försäljning av receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter. Du kommer även så småningom att ha hand om inköp och varulogistik.

Personliga egenskaper:

som apotekstekniker är du ansvarstagande, självständig, noggrann och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga liksom god problemlösningsförmåga. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Du kommer bli en del i ett mindre men erfaret team och av den anledningen behöver du vara flexibel, anpassningsbar och ha en inställning att ta dig an sådant som behöver göras även om det inte egentligen åligger dig i din normala arbetsroll. Våra kunder sätter vi i fokus och för dem ska vi göra vad vi kan för att de ska bli nöjda.

Krav för tjänsten är:

vi söker dig som har erfarenhet av hudvård, skönhet, försäljning, kundvård och service. Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandel. Relevant utbildning kan vara en merit.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Regements Apotek

Placering

Malmö

Kontaktperson

Fridhemapotek AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons