Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anställd tränare till Truppgymnastiken

Strängnäs Gymnastikförening · Strängnäs

·

Ansök senast 13 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara delaktig i att utveckla fantastiska gymnaster och en växande förening?


Strängnäs Gymnastikförening har idag ca 500 gymnaster och intresset för gymnastiken ökar ständigt och speciellt efter att vår specialhall invigdes i början på 2018. Idag har vi ca 350 truppgymnaster från 6 år som tränar i specialhallen på Larslunda, utöver det erbjuder vi även Bamsegymnastik och Truppskola för de yngre barnen. Med kvalitetsdriven träning i en inspirerande, motiverande och engagerande miljö vill vi erbjuda både bredd och spets. SGF ska verka för god kamratskap, gemenskap och gymnastikens utveckling.

Vi söker dig som har ledarerfarenhet inom truppgymnastiken och kan ha en drivande roll i att skapa en röd tråd genom hela föreningens verksamhet. Du ska vara en förebild för alla våra medlemmar och sprida glädje och kunskap.

Du ska fungera som en mentor och utveckla/utmana våra ledare i takt med att deras trupp avancerar. Du ska se föreningen som en helhet och kunna planera, strukturera, och entusiasmera. Du kommer ha ett nära samarbete med både styrelse och kanslist som hanterar de administrativa delarna. Stor flexibilitet kring arbetstider är en förutsättning då verksamheten i stor utsträckning är förlagd till kvällar och helger.

Ett krav för tjänsten är giltig tränarlicens, minst steg 3. Tjänstgöringsgrad 50–100%, efter överenskommelse. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och tjänsten kan komma att anpassas efter den sökandes profil. Eftersom detta är en ny tjänst i föreningen finns stora möjligheter till påverkan. Individuell lönesättning.

Strängnäs har goda tågförbindelser och hallen ligger i nära anslutning till E20.

Du som verkligen brinner för gymnastiken är varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strängnäs Gymnastikförening

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Strängnäs Gymnastikförening

Ansök via mejl