Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab i Östersund · Östersund · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta os om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ocab i Östersund

Placering

Östersund

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons