Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anslutningstekniker - Vattenfall Eldistribution

Anslutningstekniker - Vattenfall Eldistribution

Huvudkontor · Solna · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Anslutningstekniker – Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern övervakningsteknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig.

Avdelningen Nättjänster handlägger beställningar från kunder avseende nya anslutningar till elnätet, microproduktion och anslutningsförändringar. Vi ansvarar också för utveckling och samverkan med elinstallatörer och har en bemannad telefonsupport. Avdelningen består av 25 medarbetare som i dag sitter i Trollhättan, men vi ser en styrka i att ha personal nära våra kunder, därför rekryterar vi idag på alla Vattenfall Eldistributions etableringsorter; Trollhättan, Solna, Umeå och Jokkmokk.

Du kommer att

  • Handlägga, kvalitetssäkra och koordinera inkommande anslutningsförfrågningar från kund eller elinstallatör
  • Vara ansvarig handläggare för mindre elnätsanslutningar genom hela processen från kundförfrågan till avslut. Detta innefattar kundofferter, beställning till entreprenör, fakturering och uppföljning
  • Vara i kontinuerlig kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer
  • Bemanna vår elinstallatörssupport.

Vi söker dig som

  • En eftergymnasial utbildning inom el eller elkraft, alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
  • Har flera års erfarenhet av arbete i en kundnära roll där du har arbetat med kunder eller andra externa intressenter.
  • Du har god datorvana samt goda kunskaper i MS-Officepaketet
  • Har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du som person drivs av att ge god service, är professionell i ditt bemötande och gillar ett högt arbetstempo. Du har intresse för att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn även i mer pressade situationer. Du kan planera och prioritera ditt jobb på ett effektivt sätt. Vidare är du trygg i din arbetsroll och har ett flexibelt förhållningssätt.

Det är meriterande om du

  • Du har erfarenhet från elbranschen.
  • Behärskar fler språk än svenska.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Övrig information

Rekryterande chef: Niclas Smith, 070-676 03 41

Rekryterande chef: Eva Jirhem, 076-767 82 98

Rekryterare: Malin Malmsten, malin.malmsten@vattnfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Eftersom det är semestertider är svarstiderna något längre.

Befattning: Anslutningstekniker

Placeringsort: På någon av Vattenfall Eldistributions anläggningar; Trollhättan, Solna, Umeå eller Jokkmokk. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 21 augusti 2022!

Vattenfall Eldistribution AB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs även drogtest. Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Solna

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons