Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anslutningstekniker sökes till nätbolag

Anslutningstekniker sökes till nätbolag

Konfidentiell · Staffanstorp · Ansök senast 29 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som anslutningstekniker ansvarar du för den administrativa handläggningen av ärendet från det att elinstallatören skickat in föranmälan till dess att entreprenören har varit ute i fält och kopplat in anläggningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att offerera anslutningsavgift, ta fram tekniska och administrativa förutsättningar, följa upp utförandet av våra entreprenörer och delta i metodutveckling. Du har daglig kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer. All kontakt sker från kontoret via telefon och mail samt dokumentationen sker i GIS-programmet dp-Power. I rollen ingår också att bygga starka relationer med övriga avdelningar inom företaget.

Kompetenskrav
  • Avslutad utbildning inom el, elkraft, elinstallation eller motsvarande
  • Dokumenterad erfarenhet inom elteknik/elinstallation och erfarenhet från rollen som anslutningstekniker är meriterande
  • Det är aven meriterande om du har erfarenhet i GIS-programmet dp-Power
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då all dokumentation och kommunikation sker på svenska
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, noggrann och kommunikativ. Anledningen till att dessa egenskaper är av stor vikt är för att det är viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt och att säkerhetsföreskrifter följs. Noggrannheten är viktig och att du säkerställer att detaljerna i arbetet blir rätt. Du är självgående och driver aktivt på ditt arbete framåt, om du står utan arbetsuppgifter tar du själv ansvar för att hitta nya och hjälpa dina kollegor framåt. Att lära sig nya saker är något du tycker är kul och du är nyfiken på att förstå hur saker fungerar och hänger ihop med varandra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: anslutningstekniker, el, distribution, elteknik, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Trelleborg, Ystad

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Staffanstorp

Dela jobbannonsen

Anmäl annons