Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anläggningstekniker inom mast

ELTEL NETWORKS INFRANET AB · Stockholm · Ansök senast 23 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Eltel söker en Anläggningstekniker inom mast- är det du?

Vi erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som tekniker i vår direkta kundfront. Såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor är uppdraget att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar.

Du kommer att utföra installation/ konfigurering/ inmätning/ funktionstest/ driftsättning av förekommande utrustningar inom teknikområdet IP-/LAN-/Router samt andra typer av kundanläggningar/kundanslutningar enligt kundens uppgjorda anvisningar. Även arbete med lösningar för mobil telefoni förekommer. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs.

Du har/du kan

  • 3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller motsvarande
  • Bra grundkunskap om IP-teknik
  • Kunskap i att läsa och tolka arbetshandlingar
  • Läsa och förstå engelsk text
  • Datakunskaper (Microsoft Office)
  • Lägst B-körkort
  • Hantera mätinstrument och analysera resultat
  • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift

Om du inte uppfyller alla krav så sök ändå - har du rätt inställning, är intresserad av att ta till dig ny kunskap, är engagerad och nyfiken och har någon form av erfarenhet inom bygg/installation/service så ser vi till så att du blir en av våra duktiga tekniker i framtiden.

Meriterande

  • Erfarenhet av service- installations- underhålls- och entreprenadverksamhet inom verksamhetsområdet
  • Kunskap om Eltels verksamhetsområde och produktportfölj
  • Kunskaper om teletransmissionssystem
  • Elbehörighet
  • Mastintyg/mastutbildning
  • God förståelse för IP-nät samt mobila system (3G,4G)
  • Kunskap att arbeta med PC-baserade stödsystem/instrument/verktyg
  • Kunskap om att arbeta med analys i kundsystem samt arbeta i driftsatta nät

Som person känner du ansvar och engagemang i ditt arbete. Du tar initiativ och uppvisar god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda kundkontakter. Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör arbetsuppgifterna på ett affärsmässigt sätt.

Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: jenny.gustafsson@eltelnetworks.se eller christer.kleijn@eltelnetworks.se

Välkommen med Din ansökan!

.................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.s

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELTEL NETWORKS INFRANET AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Eltel Networks Infranet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons