Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anhörigas Riksförbund söker kommunikatör

Anhörigas Riksförbund söker kommunikatör

ANHÖRIGAS RIKSFÖRBUND (AHR) · Varberg · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu behöver Anhörigas Riksförbund extra förstärkning inom kommunikation, vi söker därför en kommunikatör på 100%. Som kommunikatör ansvarar du för utgivningen av vår medlemstidning Vi Anhöriga som ges ut fyra gånger per år samt vårt Förbundsnytt som skickas ut regelbundet. Du ansvarar också för våra informationskampanjer och våra sociala medier, främst Facebook och Instagram. I din roll kommer du att vara ett stöd för våra lokalföreningar gällande utskick och dylikt. I samarbete med vår administratör ansvarar du också för förbundets hemsida.

Opinionsbildning är väldigt viktigt för oss, som vill förbättra anhörigas villkor, och här har du en viktig uppgift att hålla i kontakter med media samt genom större eller mindre projekt göra våra medlemmars röst hörd.

Vi ser att du har relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet som kommunikatör eller liknande. Det är ett extra plus om du även har grafisk kompetens.


Vi önskar att du som person är nyfiken, samarbetsvillig och strukturerad. Du tar in tankar och idéer från andra och är en teamplayer. Du ser konstruktiv kritik som en nyckel till utveckling och har inte svårt för att tänka nytt. Du gillar att ha många bollar i luften och förstår att prioritera rätt arbetsuppgifter och tidsåtgång per ärende utifrån förbundets mål och visioner.


Tjänsten har placeringsort Varberg, tillträde snarast.


Vid frågor kontakta kanslichef Julia Charleson på mail julia.charleson@anhorigasriksforbund.se eller på telefonnummer 010-155 70 65. Vid fackliga frågor kontakta ombud Anett Karlsson på anett.karlsson@anhorigasriksforbund.se eller på 010-155 70 61.


Är du intresserad så tveka inte att skicka din ansökan till info@anhorigasriksforbund.se snarast, vi kommer att kalla till intervjuer löpande.


Anhörigas Riksförbund företräder 1,3 miljoner i Sverige som regelbundet vårdar eller stödjer en närstående oavsett ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Förbundet har c:a 50 lokalföreningar runt om i landet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ANHÖRIGAS RIKSFÖRBUND (AHR)

Placering

Varberg

Kontaktperson

Anhörigas Riksförbund (Ahr)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons