Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anbudsingenjör - Vattenfall Services

Vattenfall · Västerås · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en affärsdriven person som gillar snabba beslut och en utvecklande miljö?

Vill du vara med och bidra till vår framgång samt en fossilfri framtid inom en generation?

På Vattenfall Services arbetar vi med underhåll och nybyggnation av elkraftanläggningar. Nu söker vi en anbudsingenjör med fokus på stationsprojekt till vår projektavdelning Construction. Placeringen gällande denna tjänst är flexibel då arbetet kan utgå ifrån någon av våra etableringar i Sverige.

Din roll som anbudsingenjör
Som anbudsingenjör arbetar du självständigt med att ta fram kostnadsberäkningar utifrån de underlag och förfrågningar som vi får in. Du jobbar i anbudsteam som du leder. Som anbudsingenjör arbetar du i nära samarbete med andra anbudsingenjörer, konstruktörer, konsulter, inköpare och projektledare. Arbetet innebär även kontakt med kunder och leverantörer.

Dina kvalifikationer som Anbudsingenjör
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning, Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och gärna inom elkraftsbranschen. Det är meriterande om du varit delaktig i att bygga olika typer av stationsprojekt..

Du är driven i ditt arbete och har en förmåga att på ett analytiskt och strukturerat sätt hitta kreativa lösningar och alternativa synsätt under anbudsarbetet. För att vara framgångsrik i rollen måste du även ha god samarbetsförmåga, sinne för affärer och förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Vattenfall Services erbjuder
Företagskulturen hos oss präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp och vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Detta är en spännande tjänst där den ena dagen inte är den andra lik. Du har frihet under ansvar med flexibla arbetstider. I denna roll har du även möjligheten att kunna påverka ditt arbete och göra skillnad. Du kommer att bidra till en fossilfri framtid!

Övrig information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Fallgren på tel; 0705-395 050. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Regardt på isabella.regardt@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: I anslutning till någon av våra etableringar
Denna tjänst utgår ifrån någon av våra etableringar i Sverige.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänsten säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 29 november 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons