Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anbud- och kalkylspecialist till Samhall

Samhall AB · Linköping · Ansök senast 17 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du bred erfarenhet av anbudsarbete och god kännedom om LOU? Bra! Då kan du vara den anbudsspecialist vi söker till Samhall.

Nu har vi rollen för dig som vill göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos sina medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Nu söker Samhall en anbud- och kalkylspecialist med erfarenhet av anbudsprocesser och affärer till offentlig sektor. Tjänsten är placerad i Linköping, men vill du bo och arbeta någon annanstans går det också bra. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Här får du möjlighet att forma din vardag själv till stor del och kunna påverka avdelningens arbete för framtiden.

Du erbjuds fina förmåner såsom 6 veckors semester, arbetstidsförkortning och förtroendetid.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Arbeta självständigt med anbudsprojekt där du är sammanhållande projektledare och upprättar projektplan
  • Arbeta proaktivt med att bevaka och förbereda kommande upphandlingar
  • Följa utvecklingen inom affärsjuridiken
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Eftersom många möten idag sker digitalt är din bostadsort inte det viktigaste. I affärsområdet arbetar kollegor som är placerade i hela landet. Till din hjälp kommer du att samarbeta med kollegor som arbetar med marknad och försäljning, kalkylering och priser, samt med våra lokala affärschefer över hela landet.

Du får en roll där du får bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleutbildning eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av anbudsarbete, med fokus på anbudsskrivning. Du har goda kunskaper inom LOU och inköp samt har en bred kunskap kring offentliga affärer och digitala verktyg. Vidare har du en god kommunikativ förmåga samt behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person delar du Samhalls grundläggande värderingar: pålitlig, uppmärksam och engagerad. Du är serviceinriktad, analytisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen är du allmänbildad med en förmåga att förstå kundernas verksamhet och utmaningar. Vidare är du positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Samhall AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Dela jobbannonsen

Anmäl annons