Jobbsafari är en del avschibsted logo

Analytisk systemkonsult med intresse för ekonomi till LOGEX

Analytisk systemkonsult med intresse för ekonomi till LOGEX

SJR · Göteborg · Ansök senast 27 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.



LOGEX är en ledande mjukvaruleverantör inom hälso- och sjukvårdsanalys. Vi stödjer beslutsfattare på alla nivåer genom att skapa tydlighet inför viktiga beslut inom hälso- och sjukvården. Vi är marknadsledande i Europa inom sjukvårdsanalys vilket ger oss både möjlighet och ansvar att bidra till en bättre värld. Vårt huvudkontor finns i Amsterdam och vi har kontor i ytterligare åtta europiska länder. Mer information finns på www.logex.com.

Vi söker nu två konsulter till vårt trevliga kontor i Göteborg - ett fantastiskt tillfälle för dig som vill arbeta i ett mindre team samtidigt som du har internationella kontakter och får möjlighet att utvecklas på ett växande företag där fokus är att omvandla data till bättre vård.

Arbetsbeskrivning
Som konsult hos oss kommer du att arbeta uteslutande mot svensk sjukvård och vi har idag avtal med flertalet av Sveriges regioner. Vi har långvariga och goda relationer med våra kunder. I din roll kommer du att ge support till våra kunder och arbeta med såväl implementering som utbildning i användandet av våra produkter. Du har fokus på kundens verksamhet, där du både lyssnar in för att skapa en förståelse samtidigt som du kan utmana dem att ta nästa steg. Du coachar och guidar kunden i deras finansiella resultat, analyserar och diskuterar KPI samt operationell effektivitet och kan även se möjligheter för merförsäljning. Ditt arbete bidrar med att skapa en datadriven kultur i deras organisation. Du kommer även att arbeta nära vår produktutveckling och vara en länk mellan dem och våra kunder.

Båda tjänsterna är placerade på vårt kontor på Lindholmen men du kommer också ha ett nära samarbete med kollegorna på våra kontor i Stockholm och Örnsköldsvik, i tillägg till kollegorna runtom i Europa. I Sverige är vi idag 20 medarbetare, varav många med lång erfarenhet. LOGEX håller just nu på att gå över till nästa generations molnbaserade produkt och det är ett bra tillfälle att komma in som ny i organisationen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data eller ekonomi och med ett par års relevant arbetserfarenhet. Du har troligen en bakgrund inom revision, finans eller dataanalys, databearbetning alternativt inom hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet av flera av dessa områden är det självfallet meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och generellt god systemvana, är du även van att skriva SQL eller har arbetat med BI-system är det ett plus. Då vi är en del av ett internationellt företag ser vi att du har goda kunskaper i engelska.

Som person har du en uttalad analytisk förmåga och ser logik och samband i komplex information. Du ser dig som en lagspelare och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. I ditt arbete har du ett eget driv och förmågan att arbeta självständigt. Trivs du att arbeta i en miljö präglad av delaktighet och entreprenörsanda och där du på riktigt kan bidra till att göra skillnad, då är detta tjänsten för dig! Vi uppskattar mångfald och välkomnar sökande med olika kompetenser och bakgrund.

Ansökan
I denna rekrytering har LOGEX valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 25 mars, intervjuer sker löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: systemkonsult

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Helena Bengtsson

031-333 54 85

Dela jobbannonsen

Anmäl annons