Jobbsafari är en del avschibsted logo

Analytisk Kemist sökes till läkemedelsföretag!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en akademisk utbildning inom kemi och intresse för läkemedel? Vill du arbeta som analytisk kemist på ett läkemedelsföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som Analytisk Kemist.Vår kund är verksam inom läkesmedelbranschen. Med deras 500 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har de resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. Vår kund bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Dina arbetsuppgifter som analytisk kemist för kvalitetskontroll av läkemedel kommer bland annat innefatta:
  • Kemiska analyser av tillverkade läkemedelsprodukter
  • Vanligt förekommande tekniker HPLC, UPLC Titrering, Spektroskopi, Viskositet, Osmolalitet, Densitet, pH
  • Medverka till labbets utveckling
Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående fram till 31/12 2021. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med kemisk inriktning. Du är antingen nyexaminerad eller har studerat minst två år. Vidare har du erfarenhet av praktiskt analysarbete och av HPLC- analyser. Du har även erfarenhet av GMP. Som person är du noggrann, analytiskt och ansvarstagande. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt och med en god analytisk förmåga, kan plocka ut de viktiga. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons