Jobbsafari är en del avschibsted logo

Analytisk kemist, Södertälje

Randstad · Södertälje · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker just dig som brinner för analytisk kemi.  Bli en del av  Randstad Life Sciences och vårt konsultteam. Du kommer få jobba med analytisk kemi på ett spännande bolag i Södertälje. 

Som konsult på Randstad Life Sciences får du en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Vi är lyhörda för dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter samt i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. 
 
 Som konsult kommer du att ingå i ett större konsultteam inom Life Science och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk. Våra konsultchefer ser det som sin huvuduppgift att stötta dig i din utveckling för att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar. Vi har ett teamorienterat tankesätt vilket möjliggör för dig att ta dig an uppdrag utanför dina tidigare erfarenheter i och med den kompetens som finns inom Randstad Life Sciences. 

arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta hos en av våra kunder i Södertälje och vara en del av den analytiska avdelningen.

Ditt arbete kommer innebära exempelvis:
  • Läkemedelsanalyser
  • Karakterisera innehåll från resultat från kromatografiska metoder
  • Stödja gruppen i annat laborativt arbete
  • Skriva rapporter 

kvalifikationer.
Du som sökande har: 
  • en högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller annat relevant vetenskapligt område (civilingenjör, B.Sc, M.Sc, Ph.D)
  • flerårig erfarenhet från GMP
  • industrierfarenhet från läkemedelstillverkning
  •  gedigen erfaren av HPLC/MS och kromatografiska metoder 
Egenskaper som är viktiga som analytisk kemist är att du är entusiastisk, driven och ambitiös. Som person är du nyfiken, lätt att samarbeta med, har god kommunikationsförmåga samt trivs att jobba i team.  Andra viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen är flexibilitet och att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar. Du måste tycka att omfattande problemlösning är roligt och utvecklande då projekten ofta kräver innovativa lösningar som kommer från samarbete mellan olika discipliner. Utöver detta är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann med en förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. 


ansökan.
Skicka in din ansökan senast 30 november. Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att ansöka. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Ansvarsområden

  • Läkemedelsanalyser
  •  Karakterisera innehåll från resultat från kromatografiska metoder
  • Stödja gruppen i annat laborativt arbete
  • Skriva rapporter 

Kvalifikationer

  • en högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller annat relevant vetenskapligt område (civilingenjör, B.Sc, M.Sc, Ph.D)
  • flerårig erfarenhet från GMP
  • industrierfarenhet från läkemedelstillverkning
  •  gedigen erfaren av HPLC/MS och kromatografiska metoder 

Ansökan

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons