Analytiker / Projektledare till InsureSec

Gazella AB · Stockholm

·

Ansök senast 17 jan. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

InsureSec rekryterar nu en analytiker med projektledande egenskaper. I rollen, som har placering på bolagets kontor i centrala Stockholm kommer du att ha en viktig roll med varierande arbetsuppgifter.

InsureSec erbjuder dig
En kreativ, spännande och utmanande miljö med kollegor som tillsammans arbetar för att utveckla branschens självreglering. Med "frihet under ansvar" som motto kommer du vara en stor del i vår resa framåt. Utöver personlig utveckling får du friskvårdsbidrag, träningstimme och tjänstepensionsrådgivning samt allt annat som man behöver som anställd hos oss.

Din utmaning
  • Analys av finansiella instrument och rapportering av regelefterlevnad.
  • Datainhämtningar, trafikljusmodeller och automatisering av analysprocesser.
  • Projektledning och samordning av arbetsgrupper internt och externt.
  • Analys av testresultat av de kunskapstester InsureSec tillhandahåller.
  • Kontakt med myndigheter, lagstiftare samt företrädare för externa företag.
  • Möjlighet att forma rollen ytterligare utifrån intresse och kompetens.
Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande. Vidare har du ett till fyra års erfarenhet i en roll där du har erfarenhet av att strukturera och analysera stora datamängder och vana av att driva projekt. Du har god kunskap i Excel och har exempelvis grundläggande kunskaper i VBA-programmering. Har du dessutom intresse och förståelse för försäkringsprodukter är det meriterande.

Personliga egenskaper
För att passa in i den här rollen behöver du vara driven, framåtsträvande och ha ett högt rättspatos. Att hålla deadlines och arbeta strukturerat är av högsta vikt. Vidare motiveras du av att få ett stort eget ansvar där du planerar ditt eget arbete.

Om InsureSec
InsureSec är ett branschregleringsorgan som ägs av Svenska Försäkringsförmedlares förening (SFM). Med hjälp av regelverk, disciplinnämnd, kriterier för kompetens och kunskapstester syftar InsureSecs verksamhet till att öka kvalitén och kundnyttan för rådgivning och distribution av försäkringar i Sverige. Kort sagt ser vi till att försäkringarna som distribueras är schyssta. För mer information, besök www.insuresec.se.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar InsureSec med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jesper Ideberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, jesper.ideberg@gazella.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gazella AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jesper Ideberg

076 176 01 16