Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ambulerande receptionist på heltid sökes omgående

Ambulerande receptionist på heltid sökes omgående

BELWRK AB · Stockholm · Ansök senast 17 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en flexibel person som är social och bra på att ta egna initiativ? Är du en problemlösare som drivs av en fartfylld vardag med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Belwrk AB är ett bemanningsföretag som har funnits i 26 år.BELWRK står för bemanning, e-handel och logistik.Det är en bra beskrivning av vad vi gör (the WRK).Vi hjälper till med personal, vi hanterar outsourcad kundtjänst och sköter tredjeparts-logistik.

BELWRK söker just nu en serviceinriktad person för arbete som ambulerande receptionist hos våra kunder. Du som söker har det lilla extra med ett öga för detaljer.Rollen som ambulerande receptionist hos oss på BELWRK innebär att man är upplärda hos flera av våra kundföretag för att sedan täcka upp vid sjukdom och arbetstoppar eller andra typer av behov. Arbetsdagarna skiljer sig åt beroende på hos vilken kund man befinner sig. Under en vecka kan man arbeta hos fem olika kunder för att sedan vara hos en och samma kund i flera veckor i sträck. Främsta arbetsuppgifter är att vara företagets ansikte utåt och visa besökare till rätta samt svara på frågor om företaget. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

Välkomna och registrera besökare

Besvara inkommande telefonsamtal

Hantera passerkort

Boka mötesrum

Vara behjälplig vid konferenser

Hantera post & bud

Övergripande ansvar över allmänna ytor och kök

Det är även viktigt att man är alltid redo att serva både internpersonal och kunder på bästa sätt.

Förutom tidigare erfarenheter inom liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering. Som person är du trevlig framåt och social. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt, utöver det är du även stresstålig. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten. Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du har inga problem med att ta instruktioner och följa dessa. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden. Det är även viktigt att ha körkort kategori B.

Arbetstider varierar mån- fre mellan 06:30-18:00. Arbetstiderna kan variera från dag till dag, 06:30-15:30, 08:00-16:30 och 09:15-18:15



Stämmer ovan beskrivning in på dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. intervjuer sker löpande.

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt löneanspråk till ansokningar@belwrk.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BELWRK AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

BELWRK AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons